2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
دوستانننننننننننننننننن کسی بوده فرش انتقال داده باشه مثبت بشه انتقالش؟ من تعیین جنسیتم نمیدونم فر ...

بین من چندتا مقاله خوندم و نظر دکتر رو پرسیدم اینجوریه که جنین فرش از جنین فریز بهتره ولی شرایط رحم و تخمدان موقع انتقال فرش خوب نیست و دو سه ماه بگذره شرایط رحم و تخمدان بهتره از طرفی میگن ممکنه جنین نتونه شرایط سخت فریز رو تحمل کن و از بین بره یا اصلا از فریز زنده بیرون نیاد 

پس تو یه حالت جنین فرش از فریز بهتره 

تو حالت بعدی رحم استراحت کرده بهتره 

اگه تعداد تخمک کم باشه که تخمدان تحت فشار نبوده جنین فرش غیر اینصورت فریز

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا حفظش کنه گل پسرو از ۴۴ تا تخمک چند تا جنین تشکیل شد

سه تا بلاست داشتم چون تنبلی تخمدان داشتم. گفتن  تخمک هات نارس بود هم اینکه من امپول آزاد سازی رو اشتباه زده بودم ساعت ش رو کلی هم استرس کشیدم سر این موضوع دیگه نمیدونم اینم ربط داشت به تعداد کم جنین یا نه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
عزیزم حتما به دکتر نوزادانش بگو چون تا دو هفته باید بیوفته 

اره گلم باید دوباره ببرم پیش متخصص خیلی نگرانم

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
گلم ۴۴تاداشتی هایپرنشدی‌؟

چرا عزیزم هایپر بودم قبل ش بلد نبودم رژیم پروتئین رو رعایت کنم بعد عمل رعایت کردم سرم آلبومین زدم تو خونه فقط استراحت بودم تا پریود شدم حالم بهتر شد

چرا عزیزم هایپر بودم قبل ش بلد نبودم رژیم پروتئین رو رعایت کنم بعد عمل رعایت کردم سرم آلبومین زدم تو ...

یعنی قبل تخمک کشی فقط مرغ وموادپروتئینی بخوری یااینکه اینهاروبیشتربخوری؟

خدایابه امیدخودت🌺
یعنی قبل تخمک کشی فقط مرغ وموادپروتئینی بخوری یااینکه اینهاروبیشتربخوری؟

از همون سیکلی که شروع کردی به تخمک کشی باید رژیم رو رعایت کنی تا موقعی که عادت بشی

ممنون گلم دکتربهم میگه شامل چیامیشه؟

دکتر من که نگفت خودم سفیده تخم مرغ و دوغ محلی شور و مرغ اینا خوردم

الکل اشتباه نوشتم الکی😁

😂😂