2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
سلام عزیزم انشالله که مثبت باشی فردا میری آز مایش؟؟

سلام گلم ن پس فردامیرم ی ذره خونریزی داشتم مطمئنم میخاستم پریودشم وای این شیافاجلوشومیگیره.این دفعه هم نشددیگ بیخیال میشم نمیرم پولشونداریم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
سلام عزیزم خوبی‌ مامان دو قلوها بودی اگر اشتباه نکنم😍😍😍😍

سلام دوستم نه گلم همون 44تا تخمکی که آمپولم رو اشتباه زده بودم 😅😅زینبی جون پسر من 33 روزه هس ناف ش نیافتاده خیلی نگرانم دکتر میگه می افته اما کی 😩😩 خیلی هم بی قراری میکنه

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم ن پس فردامیرم ی ذره خونریزی داشتم مطمئنم میخاستم پریودشم وای این شیافاجلوشومیگیره.این دفعه ...

انشالله که علاعم بارداریه نگران نباش ...

هرخونی خون پریودی نیست به دلت بد راه نده...😘😘

اگرم نشدی نا امید نشو عزیز دلم میدونم سخته ولی قوی باش پولشم خدا میرسونه..😘😘😘

ولی دلم روشنه بارداری😘😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوستم نه گلم همون 44تا تخمکی که آمپولم رو اشتباه زده بودم 😅😅زینبی جون پسر من 33 روزه هس ناف ش ...

😍😍😍 خدا پسرتو حفظ کنه😍😘😘

آمپول چی زدی ۴۴ تا تخمک داشتی🤔😄😍

چندتا جنین شد؟!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بعدانتقال رفتی دستشویی درسته؟مثانه پرهم نباشه انتقال میدن؟ من نمیدونم دقیق چجوریه اینارم اینجادست و ...

عزیزم بنظر من نه خیلی مثانه تون پر باشه و نه خالی، من خودم با مثانه نیمه پر رفتم تا هم درست انتقال بدن و هم اینکه دقیقا بعد انتقال مجبور نباشم برم دستشویی و یکم دراز بکشم

سلام دوستم نه گلم همون 44تا تخمکی که آمپولم رو اشتباه زده بودم 😅😅زینبی جون پسر من 33 روزه هس ناف ش ...

سلام عزیزم به سلامتی 44 تایی عزیز😃😃😃😃

حسابی تولد گل پسری مبارک😍😍😍😍

والا در این مورد اطلاعی ندارم اگر مقدوره یه متخصص دیگه ببر یا ویزیت آنلاین انجام بده 

عزیزم بنظر من نه خیلی مثانه تون پر باشه و نه خالی، من خودم با مثانه نیمه پر رفتم تا هم درست انتقال ب ...

دقیقا منم دفعه اول هم مثانه م خالی بود هم سرمو بالا گرفتم ولی دفعه دوم نیمه پر بود بنظرم اینا بی تاثیر نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام مامانا خوبين؟ چيكار كنم كه روحيه داشته باشم برم براي بار چهارم انتقال😓😓😓

سلام عزیزم خوبی؟ 

حتما حتما برو با انرژی مثبت برو اگه اشتباه نگم شیسا جونم دفعه چهارم مثبت شد اگه جنین داری حتما برو عزیزممم تو قراره بزودی مامان بشی پس پا پس نکش 🤗

عزیزم حتما به دکتر نوزادانش بگو چون تا دو هفته باید بیوفته 

سلام دوستان من قرص استرادیولو سر ساعت استفاده نمیکنم روزای اول که روزی دوتا بود و ۳ تا  بعدش رو هر روز از ساعت ۲ تا ۳ بعدازظهر میخوردم اما الان ۲تا صبح تا شب باید مصرف کنم منم صبحا دیربیدار میشم ساعتای ۱۱ میخورم اشکال که نداره؟؟

مامان ماهك خوبي گل پسرت خوبه اره جنين دارم ولي خيلي ميترسم خيلي

مرسی عزیزم ایشالا اونم خوبه 🤗

نه نترس ترس چی تو اومدی تو این راه باید بگی انقدر تکرار می کنم تا فرشته بیاد تو بعلت نترس چون چه بترسی چه نترسی روزا و ماها دارن میرم پس وقتتو تلف نکن 

سلام دوستان من قرص استرادیولو سر ساعت استفاده نمیکنم روزای اول که روزی دوتا بود و ۳ تا  بعدش رو ...

منم یکی ساعت ۱۱ می خورم یکی ۳ یکیم ۸ اینا