2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
شما هم مشکل تنبلی تخمدان داری؟ منم خیلی دارو و امپول استفاده کردم یا تخمک خوب نداشتم دو سه ماه هم ک ...

سلام دوست جونا 

میگم اون دفعه مامان ماهکمم گفت سرتو بالا نیار

خب یعنی چی؟ اخه مگه میشه ادم‌سرشو بالا نیاره 🤔

خواهش 
سلام عزيزم  كوچولوي عزيزت خوبه خداروشكر؟  بله ٦ ماهي ميشه نيستم يعني بگم اگر پسرم بود دق ...

ممنون.عزیزم.خوبه خداروشکر

خیلی ناراحتت شدم..انشاءالله ک این انتقالت مثبت میشه خدا جاشو برات پرمیکنه و.دلت.شادمیشه عزیزم.💖

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم فدای مهربونیت ...خودم  خیلی ناراحت شدم واقعا دلم شکست خدا هیچکسی رو نا امید نکنه ...

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم....

اگرم خدای نکرده نشد خودتو خیلی ناراحت نکن انشالله خدا طبیعی یه دختر ناز میذاره تو بغلت....

سلام عزيزم وقتي فهميدم واقعا جا خوردم وًناراحت شدم...اخه تو تاپيك عاطي جون يادمه كه مثبت شدي...تو هف ...

سلام عزيزم 

بله مثبت شدم 

متاسفانه به علت فشار بالا هفته ٣٧ از دستش دادم 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نه‌استرادیول‌ایرانی‌میخوردم

استراديول فقط بايد خارجي بخوري ايراني خيلي كمتر جواب ميده . از اين گردا كه خارجي. 

من دوست خودمم ايراني خورد جواب نگرفت . 

ممنون.عزیزم.خوبه خداروشکر خیلی ناراحتت شدم..انشاءالله ک این انتقالت مثبت میشه خدا جاشو برات پرمیکنه ...

خيلي ممنونم عزيزم 

با دعاي شما دوستان خوش قلب 🌺🌺🌺

به نظرم بذار 4روز از انتقالت بگذره بعد برو آروم آروم.زیادم نمون زود برگرد

مامانم اینا ناراحت میشن

الان کلا به من میرسن از جام پا میشم میگن چی می خوای بگو خودم بیارم . تا روز آزمایش اینجام 

اگه بخوام برم و منفی بشه ناراحت میشن که چرا مواظب نبودی 

نداجان‌نتونستم‌اون‌پستت‌روپیداکنم همون‌زنگ‌‌بزن‌حال‌برادر‌شوهرتوبپرس بگوسرماخوردم‌‌..علایم‌کورنادا ...

زنگ زدم حالش رو پرسیدم همش بهم می گفت نمیای پس ؟؟

عروس اولم و فعلا تکم و خواهرم ندارن 

فامیل های من خیلی رعایت می کنن ولی خانواده همسرم اصلا به کرونا اعتقادی ندارن متاسفانه

دوبارم که رفتم بیمارستان ، مامانم ناراحت شد گفت وضعیت شهرمون قرمزه نرو واست خطرناکه ولی من مجبوری رفتم 

الان همه اونجان جز من 😐😐😐😐

بیمارستان خاتم دولتیه یا خصوصی؟نوبت دهیش به چه صورتیه؟

من مطب دکتر میرفتم همونجا سونو هم میکرد برام

فقط برا پانکچر و انتقال رفتم خاتم

ولی میشه مطب هم نرفت و صبح ها رفت کلینیک خاتم و ویزیت  شد نوبت دهیش هم فک نکنم سخت باشه

من کلا معطلی ای نداشتم از این نظر 

فقط سه ماه بخاطر تیروییدم و دو ماه هم بخاطر کرونا وقفه افتاد بین کارام

سلام عزيزم تبريك ميگم. شما علائم هم داشتي؟ لكه بيني چطور؟ جنينات چند روزه بودن؟ 

سلام خیلی ممنونم 

علائمم درد سینه و گاهی تیر کشیدن زیر دلم بود

نه لک اصلا ندیدم

جنینهام پنج روزه بودن

سلام خانومایی که با آی وی اف باردار شدین اولا بهتون تبریک میگم عزیزان😍😍 بعد لطفا بگین بعد از انتقا ...

ان شاالله شما هم بزودی مثبت میشی

من بعد از انتقال از نظر تغذیه کار خاصی نکردم همون چیزایی که قبلا میخوردم فقط هر روز نشاسته خوردم همین