2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
خوبی امروز رفتم اون آزمایشو که دکتر نصر برام نوشته بود انجام دادم تو آزمایشگاه بهم خانومه گفت آزمایش ...

سلام عزیزم ببخشین میپرسم برای چی دکتر نصر به شما آزمایش انعقاد خون دادن؟ چرا به من نداد فقط آمپول سینال اف داد و.... گفت روز ۸ بیا برای سونو

سلام دوستان شکر خدا انتقال منم مثبت شد وتا الان همه چی خوبه اومدم بگم امیدتون از دست ندین توکل به خد ...

مبارکه عزیزم برای منم دعا کن ،۸ ساله چشم انتظارم ایشالله شهریور میرم میکرو میکنم و منم مثل شما بیام اینجا بگم مثبته، خیلی خوشحالم کردین و بهم امید دادین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صاحل جان تختت صاف بود مگه ؟  تخت من ی جوری بود پاهام بالا بود و سرم پایین و 1 ساعتم خوابیدم ول ...

دقت‌نکردم‌‌‌‌‌‌اماصاف‌بود

نمیدونستم‌این‌‌کارهااهمیت‌داره

متاسفانه‌دکترم‌ازهیچی‌حرف‌نزده‌بود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

[QUOTE=146178446]فداتشم عزیزم قسمت نبوده دیگه خودمم ته دلم میدونستم منفیه ..اره خب بعد انتقال پریود فک کنم 

عزیزم باورم نمیشه منفی شدی.حتما خیری بوده 

من حتی از اسم آزمایش بتا و بی بی چک حالم بهم میخوره ازبس منفی شده 

آرزو به دل موندم یبار حتی بی بی مثبت بشه و ...

حالتو میفهمم عزیزم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
الان دوستتون باردار شد ؟ دی اف ای ۲۱که خوبه  مال همسر من مشکل اصلیش dfiهست ....اگر بالاباشه ب ...

گلم فقط یه بار خانومه رو تو مطب دیدم دیگه ندیدم بپرسم ازش اینم بگم که یه ماه پیش دیدمش تازه وارد سیکل آی وی اف شده بود

شما اهل کجا هستین؟ 

اگه میخوای شماره مطبو بدم زنگ بزن از ماما بپرس ببین اسم داروهارو بهت میگن 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
امیدوارم جلوشو بگیره چون یه دونه بیشتر آمپول جلوگیری از آزاد سازی بهم نداده اونم امشب بزنم  بر ...

پس آمپول آزاد سازی چی ؟مثل hcg

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنونم عزیزم فقد این پروتئین و دور رو از الان شروع کنم؟

شروع کردنش تاثیری تو هایپر شدن یا نشدنت نداره 

بذار اگه هایپر شدی بعد شروع کن از الان زده میشی 

خود دکتر هم دارو میده برا هایپری 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
جدی میگی لکه بینیت چ طوری بود.روزچندم انتقالت بود

من تا روز ششم انتقال همه چی گل و بلبل بود از شب هفتم انتقال لک قهوه ای شروع میشد همش کم و زیاد میشد میرفتم دستشویی خودمو خشک میکردم کاملا روی دستمال ترشح قهوه ای کمرنگ بود و من عصبی میشدم                  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام دوستان ، میشه در مورد موضوعی کمکم کنین برادر شوهر من 24 سالشه و مجرده و از هفته پیش 5 شنبه به ...

بگو علایم سرماخوردگی دارم 

می ترسم کرونا باشه بیام شما هم بگیرین

دکتر گفته باید قرنطینه باشم

اره میرم شیراز دکتر ....دکتر رستمی گفت نمیشه میکرو کرد درمانم نداره دوسه تاازدکترا هم هیچی نمیگن .. ...

عزیزم وزن کم کردن وتحرک بالا و سالم خوری و حذف فست فود و گیاه خواری خیلی کمک میکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهی آمین  ممنون از دعای خیرت اوه نگم برات از ناامیدیها و روزای سخت من انقدر این چند سال بهم ...

عزیزم سینا فکت دقیقا از کی شروع شد و چند روز بعدش انتقال داد؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود