2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
یعنی ناباروری به علت ناشناخته داشتید؟ متاسفم عزیزم... ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت ببخشه علت فوت ن ...

بله 

ان شالله توكل بر خدا 

فشار يك دفعه اي و بدون علت بالا رفت. همه دكترا تعجب كردن چرا و چرا اينجوري شده😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
الان ٦ روزه انتقال دادم . نه پسر بود😔

انشالله خدا جاشو اینبار با +شدنت پر میکنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون سری لکه بینی داشتم این سری هم دارم.من همیشه حسم درموردخودم درست بوده همیشه ردخورنداره

منم 4بار آخر لک بینی داشتم دوبار +شدم 2بار منفی .اصلا این فکرای منفی رو بریز دور .خدا بزرگه بخواد میده نخوادم هرکاری بکنی نمیده 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

جلوگیری میکنم😭😭😭😭

توعمرم ال دی نخورده بودم الان میخورم

به سرم زده برم پیشش بهش بگم کمک کن طبیعی بچه دارشم

نمیدونم همین اوابوست خودش روفولیام وتعدادش تاثیرداره؟

خدایابه امیدخودت🌺
الهی  چرا زوددنیااومده بود؟ انشاله این بارصحیح وسالم بیادبغلت

نه فشارم يك دفعه بالا رفت و ديگه كاري كه نبايد ميشد شد😪

بخدا جدی میگم 

نازنین جون سعی کن آروم باشی...نمیدونم چی بگم ..تند تند صفحاتو نگاه کردم که به جواب تو برسم....خدا رو شکر کن بخاطر گل پسرت و امیدوار باش که بزودی یه گل دیگه خدا بهت هدیه میده...

نه فشارم يك دفعه بالا رفت و ديگه كاري كه نبايد ميشد شد😪

الهی

انشاله که به زودی یه نی نی سالم خدابغلت بده

عزیزقوامی تواتیه وابان انتقال میده 

کدوم بهتره

جنین شناس کدوم بهتره

جنین شناست کی بود؟

خدایابه امیدخودت🌺
سر زايمان از دستش دادم. 😔 شما علائمتون چي بود بعد انتقال؟  لكه بيني هم داشتي؟

واییی سر تایمت زایمان کردی الهی بگردم 

من تخمدانام تیر می کشید زیر دلمم میگرفت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

سلام خانوما من امروز ۲۱ سیکلم و بخاطر اینکه این ماه قرار برم تو سیکل میکرو حسابی پیاده روی کردم و مکملم مثل کیوتن و اووبوست خوردم حالا چیزی ک متفاوت و سواله برام من حتی امروزم ترشح تخمک گذاری رو داشتم یعنی اینکه هنوز تخمک رها نشده؟؟یا عادیه ؟یعنی بخاطر پیاده روی و قرصا تخمدانم فعال شده چون خیلی وقته ک ترشح نداشتم 

خانومامن سال پیش طبیعی باردارشدم ۱۳ روز بعد اقدامم بتام ۲بود ولی دوروز بعدش بتام شد ۸۳۴ به نظرتون ام ...

ببین من امروز انتقال دادم بهم گفتن حتی منفی هم  بود با ما تماس بگیر سرخود قطع نکن

خدایا شکرت
الهی انشاله که به زودی یه نی نی سالم خدابغلت بده عزیزقوامی تواتیه وابان انتقال میده  کدوم به ...

ان شالله توكل بر خدا 

قوامي آبان و بهمن 

من بهمن رفتم و اطلاعي ندارم 

ولي آبان من رفتم و جنين شناساش خوبن . 

نميدونم جنين شناسم كي بود همه باهم مثل اينكه كار ميكنن اطلاعي ندارم. ولي من به آمادگي رحم قبل انتقال اعتقاد دارم يعني قوامي خودش خيلي اعتقاد داره تا آندو سه خطي و خوب نباشه انتقال نميده.