2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چرا دوبار؟خوب یبار را انتقال بدن‌اگه نشد دوباره بگیرن

خب اینجوری ک شما میگی میشه هزینه دو لقاح و دو انتقال... ب جز هزینه دلیل علمی هم داره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دکتر نصر رو نمیدونم ولی شما قبل از پریودت یه دور باید بری سونو بشی وچک بشی بهت میگه روزی که ...

اره من واسه ۱۴ پریودیم وقت گرفته بودم اما الان میگن ۸ پریودی براش مهم که سونو کنه کاش یه هفته زودتر میگرفتم که نگه برو ماه دیگه بیا تازه این روز رو چک کنه تا تجویز کنه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
اره من واسه ۱۴ پریودیم وقت گرفته بودم اما الان میگن ۸ پریودی براش مهم که سونو کنه کاش یه هفته زودتر ...

اهان هردکتری روشش فرق میکنه من یادم رفته شما پانکچر شدی ‌؟ قراره برای انتقال بری ؟

اهان هردکتری روشش فرق میکنه من یادم رفته شما پانکچر شدی ‌؟ قراره برای انتقال بری ؟

من نه تازه اولین بار میخوام برم پیشش از شهرستانم گفتم دوبار کاری نشه تاریخی برم که سونوش براش مهمه 

کاش دوستان بیان بگن من ۸ پریودی برم یا نه فرقی نداره

من نه تازه اولین بار میخوام برم پیشش از شهرستانم گفتم دوبار کاری نشه تاریخی برم که سونوش براش مهمه&n ...

اهان کسایی که رفتن  میان میگن بهت عزیزم منتظر باش ...لی لا جون هم قراره بره پیش دکتر نصر 

اهان کسایی که رفتن  میان میگن بهت عزیزم منتظر باش ...لی لا جون هم قراره بره پیش دکتر نصر

😘😘منتظر خبر خوب توام هستیم 

وووییی من متنفرم‌ازش😔😔

خودت باید پیدا کنی با چی خوب می شی

دارویی ب ۶ و دمیترون هس

غذاییش زنجبیل و سیرابی هس

زنجبیل رو کتاب های پزشکی هم نوشتن

اما سیرابی توصیه مادربزرگاس

خانمااا دمنوش زنجبیل چجوریه برای تهوع میگن‌خوبه چقدر می تونم‌بخورم‌؟ 

سلام عزیزم.

قرصشو زینبی جون میگفت میشه بخوری روزی دوتا

تهوع داری؟😖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اتفاقا همین الان خواهر شوهرم گفت بهش زنگ میزنم همه سوالات رو میپرسم و گفت بهشم می سپارم کلا کارات رو ...

یادت باشه حتما بپرسه شرایط مشابه شما با این شرایط تعداد و مورفو نتیجه گرفته.من خودم از دکتر پرسیدم گفت هشت سال قبل یکی داشتم مشابه شما با میکرو اول باردارشد.. یعنی دیگه کلا نداشته

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان اگر خاطرتون باشه من همونی هستم ک روز چهار انتقالم مادرم آسمانی شد... خواستم بگم ب ل ...

خداروشکر پرستو جون.دنبال پیامت بودم😍 به دلم افتاده بود مثبتی 😍

خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم❤

از ته قلبم برات خوشحال شدم

خدا بیامرزه مادرتو.الان مادرتم خوشحاله برات ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
اونجوری هزینه پانکچر دوبار میشه .یعنی تخمک را فریز میکن دفعه دوم لقاح باهم هست؟

خب شما گفتی کلا دو بار انجام بشه. من گفتم همه هزینه ها دوبار نشه درست تر هست، فقط بخشیش دوبرابر بشه.

به علاوه قطعا بیشر دلیل علمی داره تا هزینه. منم علتشو نمیدونم اما حدس زدم علتش اینه کیفیت تخمک برا دکتر مهمه.جنین شناس بهم گفت با تخمک زیاد هم کیفیت تخمک و شانس بارداری کم میشه.

وااای خدای من خدا ازدهنت بشنوه،  بخدا خیلی بده حداقل میگم کاش دوتا جنین دیگه داشتم ....شماهم هر ...

ایشالا با همین دوتا کنجد نتیجه میگیری....نازنین جون من با بیشتر کسایی که مام و پیش دکتر نصر رفتن صحبت کردم ....اونا هم به خاطره این که جنینای بهتر و ببشتری داشته باشن معمولا دوبارپانکچر میکنن ....من که ابن سینا میرم و فقط دعا میکنم خدا خودش نگام کنه و تخمک و جنین زیادی داشته باشم ...دکترا که فقط وسیلن