2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

[QUOTE=145832195]عزیزم فتوحی چطوره؟ منم میخوام شروع کنم ولی نمیدونم با کدوم دکتر [/QUOTE

دکتر فتوحی دکتر با تجربه ای هست. خیلی هم مطبش شلوغه البته الان بخاطر کرونا خلوت تره.. من از خود مرکز پرسیدم بهم گفتن ما مجاز نیستیم بگیم ولی از رو دلسوزی تقریبا جوابمو دادن. گفتن اگه با اخلاق فتوحی کنار میای خب فتوحی اگر نمیای صدیقه شجاعیان. ک من پیش دکتر شجاعیان هم یه جلسه ویزیت شدم و تصمیم گرفتم با فتوحی ادامه بدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم فتوحی چطوره؟ منم میخوام شروع کنم ولی نمیدونم با کدوم دکتر 

دکتر فتوحی دکتر با تجربه ای هست. خیلی هم مطبش شلوغه البته الان بخاطر کرونا خلوت تره.. من از خود مرکز پرسیدم بهم گفتن ما مجاز نیستیم بگیم ولی از رو دلسوزی تقریبا جوابمو دادن. گفتن اگه با اخلاق فتوحی کنار میای خب فتوحی اگر نمیای صدیقه شجاعیان. ک من پیش دکتر شجاعیان هم یه جلسه ویزیت شدم و تصمیم گرفتم با فتوحی ادامه بدم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم از شمال رفتم   ویزبت اول که رفتم سونو کرد روز نهم پریودی بودم گفت ماه دیگه بیا واسه آ ...

من ۱۴ پریود میرم پیشش سونو میکنه دیگه حتما 🤔تا حالا ماه بعد 

من مشکلی ندارم یکم بمونم تهران خونه خودم اما واسه کار شوهرم باید برگردیم همین میترسم رفت و امدم زیاد شه خسته شیم 

ازمایش اسپرم و تیروئید و ذخیره تخمک و اینارو میبرم تا بازم ببینم چی میگه 

راستی هزینه داروها چقدر شد ؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بابا برا من بخدا بیشترش ۱۰۰ تومن میشد چطور میشه اخهه خیلی تعجب میکنم خدایا خودت کمک کن همه نتیجه بگی ...

روز به روز همه چی بالاتر میره حالا من اونماه پرسیدم اینقدر بود شاید تا ماه آینده گرونترم بشه خدا به هممون نگاه کنه نرسی که درک می کنی💗💗

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
روز به روز همه چی بالاتر میره حالا من اونماه پرسیدم اینقدر بود شاید تا ماه آینده گرونترم بشه خدا به ...

عزیزم منم ۱۰ روزه انتقال دادم .

چند سال پیش میگفتن آزاده ولی الان ک بیمه قبول میکنه

قبل معاینه همش از اون شلوارا میپوشیدیم .دیگ لازم نبود درش بیاریم شلوار خودمون رو پیش دکتر نه زن بود

خوبه حداقل بقیه ادمو اونجا لخت نمیبینن اصلا تو بیمارستانا ومطبا حریم بیمار رعایت نمیشه

یا رب العالمین
من ۱۴ پریود میرم پیشش سونو میکنه دیگه حتما 🤔تا حالا ماه بعد  من مشکلی ندارم یکم بمونم تهران خ ...

بنظرم اگه برات ممکنه برو پیش یه دکتر زنان که مربوط به ناباروری نمیشه بگو آزمایشای قبل آی وی اف برات بنویسه که خیالت جمع باشه ولی دکتر خوبیه همه آزمایشای قبلیو قبکل می کنه به من می خواست عکس رنگی از لوله ها بده ولی دید پارسال عمل لاپاراسکوپی کردم همونو قبول کرد گفت نیازی نیست

ممنون عزیزم بابت توضیحت،فقط یه سوال دیگه ،اگه الان برم جای دیگه مثلا مطب همین فشارکی بعد کلانتر یا ی ...

اگه بری فشارکی مطبش جداست و تا آخر با خودشی و اینم خوبه چون کلا تو جریان کارهات هست

ولی اگه دکترای اونجا بری نه میتونی با کلانتری و احمدی پانکچر بشی

مثلا من قبل از پانکچر با دکترهای دیگه بودم واسه پانکچر گفتم دکتر احمدی میخوام پانکچر کنن و راحت قبول کردن و واسه انتقال میخوام کلانتری واسم انتقال بده 

البته شنیدم دکتر فشارکی هم بعضی روزها اونجا ویزیت میکنن که اگه اینجوری باشه میتونی با فشارکی ویزیت بشی بعد با کلانتری یا احمدی پانکچر (البته واسه فشارکی بپرس چون من فقط شنیدم که اونجا هم ویزیت میکنن) 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم منم ۱۰ روزه انتقال دادم . چند سال پیش میگفتن آزاده ولی الان ک بیمه قبول میکنه ❤

انشأالله که مثبت میشی 😍😍آره بیمه تکمیلی داشته باشی میشه پولشو گرفت