2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست

بچه ها لطفا اگر سی دی خاصی رو می شناسین که آموزشای مخصوص بارداری و ورزشای بارداری رو داره بهم معرفی کنین

خیلی دوست داشتم حضوری برم کلاس ولی تو این شرایط نمیشه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

بچه ها من ۷ ماهمه

بعضی وقتا شکمم عجیب غریب میشه، بعضی روزا خیلی اکیم و حالم خوبه ولی بعضی وقتا شکمم سفت میشه و شدیدا احساس سنگینی می کنم، انگار با گن شکممو بستم، نمیتونم راحت نفس بکشم، حتی ظاهر شکمم یه جوری میشه، از فشار نافم جمع میشه، دردی ندارم البته، دوباره بعد ۲،۳ روز خوب میشم، تقریبا از ۴ ماه این طوری بودم تا الان...

نمیدونم طبیعیه یا اینکه چیز خاصی می خورم این طوری میشم

خیلی حس بدیه

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارای جون ازمایش خوبه تقویتی اسید فولیک روی تعداد و ویتامین ای روی سرعت ویتامین سی روی غلظت و ویتامین د هم خیلی خوبه غلظت ازمایش همسر شما نرمال نیس شاید بخاطر همینه ک طبیعی باردار نشدین ویتامین سی 250 روزی دوتا بخورن خیلی تاثیر داره تعداد دفعات نزدیکی رو در نیمه سیکل بیشتر کن و بعد نزدیکی حداقل ب مدت یک ساعت از جات بلند نشو

فدای مهربونیت  انشاالله زود زود یه داداش خوشگل واسه دخترت نازت میاری 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦

سلام خوبی گل دخترت خوبه وای لیانا من هر شب بالا میارم حال بدی دارم 😢😢

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه مشکل خاصی نداشتیم دوبار ivf کردم نشد ولی یک سال و خورده ای بود اقدام کرده بودیم اونم به کسی نگ ...

خب خداروشکر که مشکلی نداشتید. خیلی خوبه به کسی نگفتید امیدوارم تا الانم خانوادش چیزی ندونن.. مردی ک وابسته باشه سریع ب مامنش میگه پس همسرتون وابسته نبوده.. بنظرم با شوهرت حرف بزن. اگه میبینی امکانش نیست با خودش حرف بزنی. اگه دوست صمیمی ای داره ک الان از شرایطتون باخبره ب اون بگو باهاش حرف بزنه. البته شوهرت نباید بدونه تو از دوستش خواستی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اااا حست گفت؟؟ اتفاقا حالت شکمم عوض شده شکمم دروامده البته میگن شکم دوم زودتر در میاد 

اره حسم گفت ماهک جون 😍هم شما هم نازنین جون احساس میکنم دوقلو دارید 😍😍😍😍😍😍😍😍وای چه قد هیجان انگیز❤

سلام خوبی گل دخترت خوبه وای لیانا من هر شب بالا میارم حال بدی دارم 😢😢

سلام عزیزم بیا اینم علائم هنش میگفتی علائم‌ندارم 

ببین قرص دمیترون و ب ۶ بگیر هر ۸ساعت مجازی بخوری فقط مواظب باش یبوست نشی 

غذاهای سنگین و چرب نخور ببین چی حالت رو خوب میکنه همونو بخور مثلا من چیپس و ماست موسیر یا لواشک حالم و خوب میکرد 

وقتی غذا میخوری تا یه ربع از جات بلند نشو‌

نزار معدت خیلی سنگین بشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره حسم گفت ماهک جون 😍هم شما هم نازنین جون احساس میکنم دوقلو دارید 😍😍😍😍😍😍😍😍وای چه قد هیجان ...

خخخخ ناشکری نباشه من یقلو دوس دارم ولی هر چی هست خداروشکررر سالم بیاد بغلم ایشالا دوقلو قسمت خودت عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود