2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
ممنون من نیروهای مسلح هستم پس فکر کنم ارزون تر بشه برام 

راستش اطلاعی ندارم ،ولی انشالله کمتر بشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانما لطفا جوابمو بدین چندباره میپرسم

من ۲۵ سالمه ۵ ساله ناباروری دارم. همسرم کاملا سالمه

خودم پریود و تخمکگذاری منظم دارم و تنها مشکلی که پیدا شد ذخیره ی تخمدانمه که ۰/۶ هست...

ماه بعد قراره میکرو کنم. این‌ ماه ال دی میخورم امروز روز چهارمه

به دکتر گفتم چیکار کنم یا چه مکملی بخورم برا اینکه تخمک خوب داشته باشم گفت این چیزارو قبول ندارم فقط فولیک اسید و ویتامین دی کافیه.

خیلی خیلی استرس دارم ... با اینهمه هزینه و تو این بیماری... آخرشم نشه

سلام خانما لطفا جوابمو بدین چندباره میپرسم من ۲۵ سالمه ۵ ساله ناباروری دارم. همسرم کاملا سالمه خود ...

دکتر منم‌هیچی نداده گفت فقط روز دوم پریود بدم برای سونو وشروع داردهای پانکچر

یا رب العالمین
سلام خانما لطفا جوابمو بدین چندباره میپرسم من ۲۵ سالمه ۵ ساله ناباروری دارم. همسرم کاملا سالمه خود ...

عزیزم همین استرست مطمئن باش بدترین چیز ، اینجا همه با شرایط خیلی نامساعد باردار شدن ،شما که خداروشکر مشکلی نداری ،ان شاالله خیلی زود جواب میگیری و دلت شاد میشه ، هیچ چی به اندازه استرس ضرر نداره ،توکلت بخدا باشه و همه چی رو بسپر به خودش ، در مورد ویتامین ها وتقویتی ها من چون چیزی استفاده نکردم نمیدونم چی خوبه بچه ها ان شاالله میان جواب میدن ،یکم تو همین نی نی سایت هم سرچ کن شاید پیدا کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم همین استرست مطمئن باش بدترین چیز ، اینجا همه با شرایط خیلی نامساعد باردار شدن ،شما که خداروشکر ...

قبول دارم عزیزم استرس بیش از حد اذیتم میکنه.

استرسم بخاطر ذخیره کممه میترسم اصلا تخمک یا جنین نداشته باشم. 

خدا نی نی تو حفظ کنه عزیزم. بهش بگو دعام کنه ... ۵ ساله دارم سختی میکشم

منم عزیزم انشالله به سلامتی فارغ صی زود بیاد بغلت خاهر شوهرمنم دوقلو شد 

سلاممممم عزیزم حالت چطوره نی نیت چطوره دیگه انگار کم موندی تا فارغ شدن انشالله به سلامتی بیاد بغلت رفیق نیمه راه شدی عزیز

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
افرین قوی باش عزیزم نذار هربلایی دوس دارن سرت بیارن وفکر کنن بی دست وپایی ...بلایی سرشون بیار بفهمن ...

فقط پیش خودم میگم یعنی درست میشه زندگیم یا نه

دیگه با این دعوا و شکایت فکر نکنم امیدی باشه

من یکبار لاپاراسکومی شدم که توش تشخیص دادن که سمت چپم چسبندگی داره ولی دکتر نبستش ولی وقتی جنین انتق ...

آخی،ای باباخواهرهرکدوممون یه گرفتاری داریم،انشاالله که خدابرات دررحمت بازکنه🙏🏻🙏🏻🙏🏻انشاالله طبیعی مامان شی راحت شی🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بستگی به دارو هایی که میده داره،من بار اول هزینه آمپولهام یک ونیم شد ،بار دوم ۴ میلیون شد

اووه چقد زیااااد.برا من چرا پس ارزون میشد من فوقش ۴۰ تومن یا ۲۰ تومن .

فقط بعد پانکچر ی امپول زد سرمم اون یکم گرون بود کلا بیشترین  هزینه‌ ۴۰۰ شد .

بعد انتقالم ۲۰۰ شد