2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046166 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲٪بود که با خوردن ویتامین و خرنوب و یخ‌درمانی بعد یک ماه رفت آزمایش شد ۳٪

مورفو همسر من ۲ بود چند ماه قبل حالا شده ۱

آزمایش قبلی رو یه جای خصوصی که خود دکتر معرفی کرده بود و می گفتن دقتش بالاس انجام داده بود این یکیو تو مرکز ناباروری انجام داد به نظرت میتونه خطا داشته باشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بررسی ژنتیکی جنین که یک سلول از جنین برمیدارن که ببینن سالمه یا نه

روش خوبیه ولی انگار برا جنین خطر داره آره؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
مورفو همسر من ۲ بود چند ماه قبل حالا شده ۱ آزمایش قبلی رو یه جای خصوصی که خود دکتر معرفی کرده بود و ...

ممکنه داشته باشه

من شوهرم تو آزمایشاتش تو بابل مورفوی سالمش زده ۴۶٪

بعداز ۱٫۵ سال که دیدم جواب نگرفتم پارسال رفتم رویان تازه اونجا فهمیدم مورفوش ۲٪ بود الکی وقت و هزینمو گذاشتم ۴بار آی یو آی کردم...

مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی تبریز عزیزم بله اولین باره و خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم ،انشالله که کلی جنین خوب براتون تشکیل میشه ،مورفوی یک بد نیست ،فقط ای کاش به دکتر یا جنین شناس پیشنهاد فریز اسپرم میدادید 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یعنی این یه درصد خیلی مؤثره؟ واسه ماهم همینطور شد ولی خب هنوز ک باردار نشدم  

وقتی طرف ۹۰ میلیون اسپرم داره 2٪ سالم میشه۱۸۰۰۰تا سالم وقتی ۳ درصد سالمه میشه۲۷۰۰۰ تا اسپرم سالم برای اقدام طبیعی اون یک درصدم تاثیر داره

ولی فکر نکنم برای میکرو خیلی فرقی داشته باشه

من تعداد اسپرم شوهرم خوبه فقط مورفوش مشکل داره