2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست
لیلا جان پس چرا اکثرا میگن نصر و طرازی خیلی کارشون خوبه من تو پیج مامانای موفق میکرویی بیشتر اسم این ...

آخه ظاهرا آمار مثبت اینا بیشتر از دیگرانه. من با اینکه 42 ساله هستم دکتر نصر به من گفت احتمال مثبت شدن 50 درصده. در صورتیکه جاهای دیگه میگن 25 درصد این سن

حالا امیدوارم اولین انتقالم باهاش مثبت شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوشنبه وقت ازمایشمه .امروز روز سیزدهم هستم .بخدا از حرصم پاشدم کار کردم .غیر خودم پدر مادرم کلی عذاب ...

حالت رو درک میکنم کاملا، اصلا آدم انگار شرمنده است.. اما امیدوارم همین دو سه روز معجزه ببینی و سجده شکر کنی عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالت رو درک میکنم کاملا، اصلا آدم انگار شرمنده است.. اما امیدوارم همین دو سه روز معجزه ببینی و سجده ...

فک نکنم لی لا جان .ما که خدا امیدمون رو ناامید کرد الهی به حق پنج تن شما انتقالتون مثبت شه ودلتون شاد بشه 

فک نکنم لی لا جان .ما که خدا امیدمون رو ناامید کرد الهی به حق پنج تن شما انتقالتون مثبت شه ودلتون شا ...

فدااات آرزوی عزیزم اما همچنان بهت امیدوارم نمیدونم چرا. من با مثبت شدن شما دوستای خوبم هم دلم شاد میشه اونم خیلی. جنین داری بازم؟ یه بچه داری الان آره؟ یا اشتباه میکنم

خداکنه  این قناریامونم هرروزتخم میکنن داغمو تازه میکنن😂😂😂 همسرم هرروزمیادمیگه بازتخم کردن ...

آخی نازی😅😅😅 

خب خداروشکر یه دونه جوجه داری، به امید خدا یه همبازی ام براش میاری😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون خوبم..مرسی از صحبتات.کمی استرس داشتم.. خودت نوبت انتقالت چه موقع هست؟؟

قربونت، کلا هرچی با بیهوشی باشه خوبه اقلا آدم چیزی متوجه نمیشه😅😅😅

احتمالا اواخر هفته ی بعد، قرار شده برام دو مرحله ای انتقال بدن

امروزم خراش داشتم😶😶😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@shadennn   سلام خوبی عزیزم.خراش انجام دادی؟خیلی سخت بود؟ دردش از اندازه گیری عمق رحم بیش تر ...

سلام عزیزم، خوبم قربونت

بله جانم، ببین من بار اول بیمارستان انجام دادم شدیدا اذیت شدم مسکنم نخورده بودم، عمق رحمم همون موقع برام گرفتن که من اینقدری درد داشتم نفهمیدم کی عمق رحمو گرفتن ولی امروز رفتم مطب قبلش دوتا مسکن خوردم بازم درد داشتا اما دکترم خیلی سریع برام انجام داد مدتش کم بود بخاطر همین به اندازه ی قبل اذیت نشدم خداروشکر

حالا میگن شیاف تاثیرش بیشتره ولی من از استرس دلپیچه داشتم نتونستم بذارم😅😅😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدااات آرزوی عزیزم اما همچنان بهت امیدوارم نمیدونم چرا. من با مثبت شدن شما دوستای خوبم هم دلم شاد می ...

فدای خواهر گلم .نه جانم برا بچه اول اقدام میکنم .چهاربار ای یو ای منفی .دوبارم انتقال منفی .دفعه قبل جنینام بلاست هم شده بودن اینبارم گفتن پنج روزه انتقال میدیم ولی توبرگه ننوشته بود به بلاست رسیدن یانه .اره بخدا قسم واقعا وقتی میبینم یکی ازدوستان مثبت شده انگار خودم مثبت شدم اینقد ذوق میکنم خوشحال میشم میگم حداقل یکی از این عذاب راحت شد .حاجت روایی همه دوستان این تاپیک ارزومه وتاجایی که میتونم دعا وصلوات میفرستم ان شاء الله خدا خودش دل همتون رو شاد کنه

عزیزم بی بی چک زدم منفی شد .دفعه قبلم افتادم لک بینی رفتم ازمایش دادم بتام ۲ بود .دیگه عادت کردم به ...

الهی بمیرم خیلی سخته واقعا میدونم چی میگی...

انشاالله خدا هرچه زودتر شمارو به آرزوت برسونه😔

سلام عزیزم، خوبم قربونت بله جانم، ببین من بار اول بیمارستان انجام دادم شدیدا اذیت شدم مسکنم نخورده ...

خداروشکر اینبار زیاد درد نکشیدی فکر کنم دفعه قبل به خاطر عمق رحم اذیت شدی نه خراش اخه درد عمق رحم خیلی بد بود😨😨. انشاالله اینبار مامان میشی و همه ی سختی هایی که کشیدی رو فراموش میکنی .من هم برای اولین بار قراره تو مطب انجام بدم راستی چند پریودی انجام میدن ؟من فردا ۳پریودی هستم احتمال داره انجام بده؟

آخه ظاهرا آمار مثبت اینا بیشتر از دیگرانه. من با اینکه 42 ساله هستم دکتر نصر به من گفت احتمال مثبت ش ...

اره منم فکر میکنم نصر خیلیییی کارش خوبه آخه آمار مثبتاش زیاده

انشاالله اینبار حتما حتما مامانی و به آرزوت میرسی🙏😊

الهی بمیرم خیلی سخته واقعا میدونم چی میگی... انشاالله خدا هرچه زودتر شمارو به آرزوت برسونه😔

دورازجون خواهری .دشمنت بمیره .اره واقعا سخته .بیشتر برا بابا مامانم ناراحتم الان نشستن کلی گریه میکنن.بابام خیلی دل نازکه .تواین دوسه سال کلی پیر شدن بخاطر مشکل من

فدای خواهر گلم .نه جانم برا بچه اول اقدام میکنم .چهاربار ای یو ای منفی .دوبارم انتقال منفی .دفعه قبل ...

مشکل دوتاست یکی ناراحتی از منفی شدن یکی هم بهم ریختن هورمونا که ناراحتی رو یه جوری چند برابر میکنه که آدم پیش خودش میگه محاله یه روزی باز حالم خوب بشه. اما همه این روزا میگذره. و امیدوارم برات راحت بگذره عزیزم

اره منم فکر میکنم نصر خیلیییی کارش خوبه آخه آمار مثبتاش زیاده انشاالله اینبار حتما حتما مامانی و به ...

ممنون عزیزم. همچنین شما و همه دوستان

واقعا آرزومه. اینقد دلم از اینور اونور گرفته که ...