2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
نازنین چطوری؟ من خیلی امروز درد پریودی دارم اعصابم خورده

خوبم عزیزم من همون پنجشنبه موعدمه اگرهم قرارباشه پریود شم ازالان مشخص نمیشه ...ایشالا که پریود نمیشی درد پریودی وبارداری شبیه همه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین منم گاهی شک میکنم اما ... اسفند قبل پانکچر ده یازده تا فولی عالی داشتم. روز پانکچر گفتن اصلا ت ...

انشالله همینه عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چون اسم در کرده عزیزم فقط همین چقدر گفته میگیره برای من با داروها نزدیک ۳۰ تومن شد. خودتون یا همسرتو ...

نه عزیزم مشکلی نداریم گفت میشه ۲۲ تومن حدودا 

شما تعیین جنسیت داشتین؟ مشکلی داشتین؟ 

الان تو چه مرحله ای هستی ؟ دکترت کیه ؟مشکلی که خودت و همسرت ندارین؟

من اول مرداد وقت با نصر دارم اما تحت نظر دکتر هستم 

نه عزیزم مشکلی نداریم گفت میشه ۲۲ تومن حدودا  شما تعیین جنسیت داشتین؟ مشکلی داشتین؟

بله تعیین جنسیت کردم اما خودم پلی کیستیک خفیفم و همسرم مورفو و حرکت اسپرماش خیلی ضعیفه

ببخشید تحت نظر چه دکتری؟

دکتر زنان از قبل سیکل ای وی اف به من و همسرم دارو داده که پیش نصر میریم اماده تر باشیم 

از امروز تغذیه هم رعایت میکنیم 

شما موفق شدین تو انتقال؟ چند تا جنین داشتین؟ 

نه دکترم طرازی بود

لیلا جان پس چرا اکثرا میگن نصر و طرازی خیلی کارشون خوبه من تو پیج مامانای موفق میکرویی بیشتر اسم این دوتا رو دیدم...همش با خودم میگفتم کاش منم می رفتم پیش نصر یا اقصی یا طرازی بجای اینکه برم رویان

یعنی اینا هم اونقدرا کارشون خوب نیست؟؟؟!!!!

لیلا جان من افتادم به لک بینی .دیگه برا چی برم ازمایش بدم؟ خون پریوده مشخصه 

آرزو جونم منم مثل خودتم خیلی خیلی افسرده و ناراحتم منکه دیگه پول ندارم بتونم دوباره شروع کنم اما شما یکی دوماه دیگه برو برای شروع تلاش تو بکن یک وقت پشیمون نشی جالب اینجاست که هممون منفی شدیم

لیلا جان من افتادم به لک بینی .دیگه برا چی برم ازمایش بدم؟ خون پریوده مشخصه 

عزیزم خواهرشوهر منم وقتی میکرو کرد افتاد به خونریزی شدید میگفت روز تعطیل بود نمیتونستم برم دکتر کور شدم از گریه تا فردا بشه

فرداش رفت سونو فهمید یکی دفع شده یکی دیگه مونده الانم یه دختر داره

ناامید نباش تا آزمایش ندادی صددرصد نگو باردار نیستم انشاالله که هستی...