2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046162 بازدید | 684501 پست
شما امپول چی میزدید؟

بار اول که پانکچر شدم سینال اف بود و بار دوم گونال بود البته شیش تای آخر گونال پیدا نکردم سینال زدم فکر کنم حدوث ۲۰ تا گونال ۷۵ زدم،،  البته بار دوم مثبت شدم ولی تعین جنسیت نبودم با این حال جنین خیلی برام کم تشکیل میشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذهن مریضی نداری گلم واقعا ادم سر در نمیاره من اول سنو از دکتر پرسیدم گفت تخمکات زیاده باید دکتر دارو ...

نه عزیزم حق داری ❤️

راه سختیه هزینه ها زیاده داری وقت پول اعصاب زمان سلامتی وسط میزاری اما همش توضیحات ناقصه که چرا این جوری میشه 

انشالله که دکترت انسان با وجدانی باشه 😔

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
بار اول که پانکچر شدم سینال اف بود و بار دوم گونال بود البته شیش تای آخر گونال پیدا نکردم سینال زدم ...

تيارا جون شما ني ني دختره يا پسر؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
اها ممنون خوب شدي؟

چطور عزیزم؟

خوبم ولی پریود شدم امروز خیلی درد دارم😔😔

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ذهن مریضی نداری گلم واقعا ادم سر در نمیاره من اول سنو از دکتر پرسیدم گفت تخمکات زیاده باید دکتر دارو ...

به نظرم اینقدر به دکترا بدبین نباشین واقعا ای وی اف پروسه خیلی پیچیده ای داره و بدن هر کسی فرق داره بزار جریان خودمو برات تعریف کنم 

من میخواستم واسه اولین بار آی یو آی کنم اونم به پیشنهاد خودم واسه آی یو آی دکتر داروی خیلی جزئی روز 2 پریود بهم داد که قرص لتروزول بود و قرص تامکسیفون و دوتا آمپول اچ ام جی که ایرانی بودن  یعنی این داروها واسه کسایی که تنبلی دارن تو سیکل طبیعی میدن 

روز دهم پریود که رفتم سونو دکتر تعجب کرد گفت یه عالمه تخمک داری دارو دیگه مصرف کردی گفتم نه گفت تخمدانهات به دارو زیاد جواب دادن اصلا نمیتونی آی یو آی کن که چندین قلو میشه گفتم چیکار کنم گفت دو راه داری عملت کنیم تخمک هاتو بکشیم و تماااام و راه دیگه حالا که اینقدر تخمک داری آی وی اف کن 

حالا کی بود پنجشنبه عصر مرکز  داشت تعطیل میشد دکتر گفت ده دقیقه وقت داری با شوهرت مشورت کنی نتیجه رو بگی 

تو این ده دقیقه با همسرم به این نتیجه رسیدیم حالا که اینجوری شده ای وی اف کنیم و جنین هامونو فریز کنیم 

به دکتر گفتم و دوباره دوتا آمپول دیگه واسم نوشت 

روز 13 پانکچر شدم 21 تخمک داشتم که گفتن 16 تاش با کیفیت هست ما بقی پوچه 

و از این 16 تا 12 جنین تپلی واسم تشکیل شد 

البته از سه ماه قبل چون میخواستم آی یو آی کنم خیلی خیلی خیلی به خودمو همسرم رسیدم که آزمایش شوهرم به قدری خوب شد که دکتر با آی یو آی مخالف بود و میگفت صبر کنید طبیعی باردار میشین 

اینم داستان من ببخشید طولانی شد

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم اونا گرگن شماتودامشون نیفت بذار هرکاری میتونن بکنن اخرش اونا میان به پات میفتن که مهریتو ببخشی ...

راست میگی

فقط بلاتکلیفی خیلی اذیتم میکنه

ابروم رفته تو فامیل و همسایه

تقریبا همه فهمیدن

بیشتر نگران پدرو مادرمم که دارن غصه میخورن

وگرنه بر خودم اونقدر ناراحت نیستم

میگم ته تهش طلاقه دیگه

یا این وری یا اون وری میشه دیگه

اونام خواستن طلاق بدن نخواستن ندن

من که نمیخوام شوهر کنم

والا

اگه شوهر اینه نمیخوام

تنها موندن بهتر از با این شوهر موندنه

من که حلالشون نمیکنم

خیلی بازیم دادن

عمرو جونیمو گرفتن،با احساساتم بازی شد

چطور عزیزم؟ خوبم ولی پریود شدم امروز خیلی درد دارم😔😔

اشکال نداره عزيزم خوب ميشي فداتشم همينجوري ميخاستم ببينم چند روزه رژيم هستم شما باز شروع ميکني رژيمتو؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
به نظرم اینقدر به دکترا بدبین نباشین واقعا ای وی اف پروسه خیلی پیچیده ای داره و بدن هر کسی فرق داره ...

حتما هستن دکترای خوب و با وجدان شکی توش نیست عزیزم 

به نظرم اینقدر به دکترا بدبین نباشین واقعا ای وی اف پروسه خیلی پیچیده ای داره و بدن هر کسی فرق داره ...

راه های تقویت رو هم بگین به ما لطفا 😍

شایدم این باشه عزیزم  هرچی که هست امیدیه برای خیلی ها  انشالله همه به ارزوهاشون برس ...

حتما امید هست همیشه هم هست. امیدوارم خودت یکی از اولین نفرایی باشی که به آرزوت میرسی  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم