2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
قشنگ دیوونه میشم این چیزا رو میبینم. عزیزم دنیا دار مکافاته از هر دست بدن از همون دست هم میگیرن. خب ...

واقعا گل گفتی

این جور ادما نمیدونم چرا زن میگیرن که یکی روهم بدبخت کنن

شوهرم یه سره پیش پدرو مادرش بود ،صبح تا شب

اگر صداش میکردم بر شام ناهار که کلی دعوام میکردن و میگفتن نمیزاری پسرمونو ببینیم

فقط بر خواب میومد خونه

واقعا این جور ادمها اصلا نباید ازدواج کنن

برای کنار اومدن با این مدل مادرشوهرا فقط یک راه هست اونم تسلیم امرشون شدن. وقتی احساس کنه پسرش داره ...

ببین خیلی خوبی کردم به مادرشوهرم

از کار کردن و غذا فرستادن و هدیه خریدن ...

احساس میکنم خوبی بیش از حدی که کردم کار دستم داده

بعدم تا قبل عروسیمون پدرو مادرش به شوهرم اصلا اهمیت نمیدادن

اصلا انگار نه انگار یه پسری هم دارن ولی بعد ازدواج یه سره بهش زنگ میزنن کجایی،کجا رفتی،ده دیقه دیر اومدی....

یه سره میگن بیا پیشمون

حتی نمیزارن یه شام بخوریم

واقعا متاسفم بر همچین پدرو مادرهایی که تا پسرشون زن میگیره تازه یادشون میفته بچه دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطع نکردم .فعلا تاروز ازمایش صبرمیکنم .قربون خدا برم چی میشد دل همه انتقالی هارو شاد میکرد 

از ته ته دلم میخوام روز آزمایش یکی از بهترین روزای عمرت باشه آرزو جانم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمااا من سرچ کردم نوشته بود آمپول پروژسترون زیادش باعث سقط جنین میشه خیلی ترسیدم پس چرا دادن من تا ...

عزیزم دکترای زنان تو هیچی خوب نباشن تو دوز پروژسترون دقیق هستن. میدونن چه دوزی باید بدن

استرسای تو چرا تموم نمیشه مامان ماهک جون؟ نی نی گناه داره ها، حواست هست؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمااا من سرچ کردم نوشته بود آمپول پروژسترون زیادش باعث سقط جنین میشه خیلی ترسیدم پس چرا دادن من تا ...

من سر دخترم تا پایان دو ماه زدم بعدش آمپول پرولوتون نوشت هفته ای یکی میزدم

عزیزم رژیم کتو روباید چندوقت گرفت؟ برای قبل تخمک کشی هست یاقبل انتقال؟

هر چند روز بگيري خوبه فرقي نداره ولي فک کنم دوتاش عاليه

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...
ببین خیلی خوبی کردم به مادرشوهرم از کار کردن و غذا فرستادن و هدیه خریدن ... احساس میکنم خوبی بیش ا ...

وای عزیزم پس اصلا قضیه اونجوری نیست که فکرمیکردم. ای بابا. امیدوارم هر طور خیر و صلاحت هست، همون بشه. از اینکه بعضیا قدر آدمو نمیدونن نباید تعجب کرد آدم بد زیاد هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻