2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
@زینبی_بابا     @مرضی96     @لیانا21     خواهش میکنم هرکدو ...

عزيزم یه نوار بهداشتی بزار، یه ساعت، ببین ترشح داری یا نه، اگه نشتی کیسه آب باشه، مشخص، در ضمن خیلی ها تو بارداری ترشحاتشون زیاد، شما هم که میگی از اولش داشتی، نمیخوام بخاطر وضعیت بیمارستان ها فعلاً بری زایشگاه، اول اینکارو کن، اگه دیدی پد خیس شد، باید بری زایشگاه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضی جون ببخشید من جواب میدم، چون تجربه جدید دارم گفتم بهتون بگم. منم از اسپینال و اپیدورال خیلی می ...

خیلی هم ممنونم عزیزم که تجربه تو بهم گفتی، فدااااات 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدت به خدا باشه من هفتا تخمک داشتم که دوسه تاش بالغ نبود!! با وجود ضعیف بودن اسپرم شوهرم سه تا ج ...

وای چه خوب مبارک‌باشه کاش منم دوقلو بشه دختروپسر.شما خودتون مشکل نداشتین؟

یا رب العالمین
مبارک باشه بانو جان شما چنتا تخمک داشتید چنتاش جنین شد و ذخیرتون چقدر بود

ممنون عزیزم

من بهمن پانکچر شدم ٢٢ تا تخمک داشتم چون پلی کیستیکم

کلا شش تا جنین شد که سه تاش رو انتقال دادم سه تاشم فریز شده

اگه اشتباه نکنم ذخیرم ١٨ بود

من براازمایش اسپرم وبقیه ازمایشات رفتم  همون که توعظیمه است روی کوهها؟ اونجامگه انتقال وای وی ...

اره کل کارهارو اونجا انجام میدن همون خیابون دادگستری رو میری تا اخر ...من اونجا همه ی کارامو انجام دادم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
نگران نباش کیسه آب نیست درسته نشتی تو کیسه آب مشخص نیست ولی کم شدن مشخص که خداروشکر واسه شما کن نشده ...

ممنون از راهنماییت😙

فردا که برم دکتر دیگه تاریخ زایمانم رو باید بگه

خودن حدسم15مرداد باشه

سلام‌عزیزم‌زینبی جون واردترن ولی طییعیه قک کنم سعی کن رژیم و رعایت کنی که زودتر هایپریت خوب بشه

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جان، ممنونم، تو خوبی؟اره لک بینیم شروع شده لحظه به لحظه بیشتر میشه، ولی خیلی خیلی درد دارم ...

خوبم قربونت نه هنوز نشدم.ولی یه دفعه زیر دلم تیر میکشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍