2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045244 بازدید | 684441 پست
به نظر من همون ترشح عزیزم  اگه میترسی یه تست آمینوشور بده برو بیمارستان نزدیک خونتون ماما انجا ...

ابکی سفیده..

حالا فردا میرم دکترم سونو و آزم رو ببینه.بهش میگم

خدا کنه ترشح طبیعی باشه..حوصله آزمایشگاه ندارم دیگه.سونو هم به سختی میرم..از دست کرونا😤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دودرصد عزیزم ،شما مشکلتون چیه؟ چ راههایی رو رفتین تاحالا ؟ 

من مورفو همسرم ۱بود بعد شد ۴

دی اف ای هم ۳۵

هنوز هیچ درمانی نکردم دارم طبیعی اقدام میکنم

یکساله اقدامم

شما فقطط مشکل مورفو هست؟

گفتن میکرو؟

عزیزم بیا تاپیک آخرم

نه خداروشکر ویار انچنانی نداشتم.از هفته سیزده چهارده به بعد اگه پرخوری میکردم حالم بد میشد.فقط در هم ...

خداروشکر 

سلامت باشی نمی دونم والا سونو نرفتم 

بتا روز ۱۴ ۱۲۹۷ بود برای ۱۶ انتقالم شد ۲و خورده ای فک کنم یدونه باشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خداروشکر  سلامت باشی نمی دونم والا سونو نرفتم  بتا روز ۱۴ ۱۲۹۷ بود برای ۱۶ انتقالم شد ۲و ...

نگفتی چندتا انتقال دادی؟

بتات از من خیلی بیشتر بوده.

من روز سیزده انتقال400 روزپانزده 960شد

سه تا نباشه یه وقت😅😅

لیانا جان دوازدهم انتقالم 

انشاالله مثل تیاراجون روز آزمایشت سوپرایز بشی ولی به بی بی چک توجه نکن آزمایش خون درسته

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ابکی سفیده.. حالا فردا میرم دکترم سونو و آزم رو ببینه.بهش میگم خدا کنه ترشح طبیعی باشه..حوصله آزما ...

نگران نباش کیسه آب نیست درسته نشتی تو کیسه آب مشخص نیست ولی کم شدن مشخص که خداروشکر واسه شما کن نشده 

به سلامتی که زایمانته ؟ انشاالله به موقع و سالم بغلشون کنی 

یه پد بزار سرفه کن ببین خیس میشه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نون پنیر و گردو  مربای گل محمدی یا به  تخم مرغ (کبک ، بلدرچین)  شیره خرما یا انگور ...

گلم باید لبنیات و سردی ها و همه چیزای شیرین رو غیر از میوه هایی از گروه بری ها مثلا گیلاس, توت فرنگی, بلوبری, تمشک, ... و میوه های دیگه ای مثه شلیل و هلو, حذف کنی. یعنی بهتره حتی موز و انگورم نخوری. چون هرچیزی که قندش بالا باشه باعث پیک انسولین در خون میشه که برای تخمک بده. مصرف کربوهیدرات خیلی خیلی کم (نون, برنج و هرچیز نشاسته ای) نون بدون گلوتن و برنج قهوه ای که میزان سبوسشون بالا باشه و آرد سفید خیلی کم. کلا یه نظرم نون رو باید خودمون درست کنیم اونم کم بخوریم. مصرف سبزیجات مخصوصا سبزیجات برگ سبز و پروتئین خیلی زیاد. سرخ کردنی ها هم حذف, فقط در حد تفت کوتاه با شعله خیلی کم و روغن های فرابکر مطمئن ترجیحا روغن نارگیل. و روغن زیتون فرابکر هم ترجیحا خام خورده بشه که خواصش کم نشه. باز هم تشکر می کنم از دوست گلمون لوبیا_پلو به خاطر اطلاعات عالی و معتبری که بهمون دادن.

ببخشید بلاست یعنی فریزشده؟من یک ساعت تابیمارستان باماشین فاصله دارم استرس اونو دارم 

بلاست یعنی جنین ۵ روزه

۱ ساعت مهم نیست، نگران نباش.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

سلام

ممنون ميشم اگر كسي ميدونه راهنماييم كنه

كسي هست كه ابن سينا باردار بشه و ادامه مراحل بارداري رو همين ابن سينا با دكتر طرازي طي كرده باشه؟

منو به يه دكتر جديد معرفي كردن بعد بارداري و ميخوام با خود دكتر طرازي ادامه مراحل بارداريمو داشته باشم

به نظرتون برم مطب دكتر؟

اخه كل پروندمم ابن سيناست