2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
ایشالا که خداهدیه قشنگشو میده بهت شمایکشتبه انتقال دادی ؟

بله عزیزم

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز6انتقالم دعام کنیدلطفا.دومین باره میکرومیکنم .چون ذخیره تخمدانم کمه تعدادکمی تخمک توهرسری دا ...

آرزو جون انشاالله با یه بتای تپل خوشحالمون کنی برات صلوات میفرستم 🌷🌷🌷

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آرزو جون انشاالله با یه بتای تپل خوشحالمون کنی برات صلوات میفرستم 🌷🌷🌷

دفدات گلم.انشالله شماهم نی نیتوسالم بغل بگیری😘

خداجونم بگومشکلت بامن چیه؟کم توکوچیکی زجرکشیدم کم بدبختی کشیدم بعدازدواج کم بقیه ناراحتم کردن چراتوپناهم نیستی چرابعد5سال بهم بچه نمیدی چرامیذاری همه بهم طعنه بزنن ک مشکل داری وآدم خوبی نیستی ک بچه دارنمیشی.خدایاواقعاعدالتت اینه.اگ اینه ک من عدالتتونمیخام فقط بیشترازاین درحقم جفانکن😢
من تهرانم دکتر هاله رحمانپور خیلی تعریفشو از مریضاش شنیدم که دستش خوبه منم ازش راضی بودم خداروشکر ...

مبارک باشه عزیزم😍

منم شنبه

فدات انشالله شمامیای خبربارداریتومیدی.فرداشم من