2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
سلام بهاری جان خوبی عزیزم؟ جویای احوالت بودم اما کسی خبری ازتون نداشت .مگه میشه فراموشت کرده باشیم . ...

ممنون

همیشه فکر میکردم تمام مشکلم فقط یه بچه اس

دو بار ivf کردم یه بار iui کردم

کلی سختی کشیدم بچه بیارم

میگفتم اگه بچه دار نشم شوهرم طلاقم میده

اصلا مشکل خاصی هم نداشتم یعنی طبیعی هم میشدم ولی از استرس نمیشد

اصلا فکرشو نمیکردم زندگیم به اینجا برسه

حالا بلاتکلیف رو هوام

نمیدونم چی پیش میاد

فقط میدونم قصدشون زندگی نیست

چطوری میخوان جواب خدارو بدن نمیدونم

سلام دوستان چهارشنبه تخمک کشی کردم اما از دیروز یه حالت گلو درد انگار گرفتم مچ پامم ورم کرده حجم ادر ...

منم حس حالت تهوع داشتم و ادرارمم زیاااد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی خیلی ناراحن شدم خدا نگذره ازشون 

سلام

فقط منتظرم خدا جوابشونو بده

به جای اینکه پشیمون باشن بدتر طلبکارم هستن

باورت میشه شب احیا دقیقا کتکم زدن و بیردنم کردن

اگر کاری کرده بودم دلم نمیسوخت

فقط جرمم این بود که یه هفته خونه مادرشوهرم نرفتم سر بزنم

فقط یه هفته همین

سلام فقط منتظرم خدا جوابشونو بده به جای اینکه پشیمون باشن بدتر طلبکارم هستن باورت میشه شب احیا دق ...

الهی بمیرم برات .چه سختی ها که نکشیدی .بسپار دست خدا .چوب خدا صدا نداره

سلام بچه ها....من امروز رفتم واسه سیکل انتقال ولی دکتر گفت یه کیست تشکیل شده...کیست خیلی بزرگ...گفت ...

سلام عزیزم منم مث شما این ماه تو پریودیم رفتم برا شروع سیکل انتقال ولی مشخص شد کیست سه سانتی دارم کنسل شد رفت برا ماه بعد،،،مثل شما اعصابم خیلی خورد شد جالبه تا حالا اصلا کیست نداشتم هیچوقتا

بدبختی اینه که آزمایشی هم که دادم تو رویان ویروس هپاتیت سی تو خونم دیده شده و باید برم دنبال درمون اون

پس یعنی ماه بعدم فکر نکنم بتونم شروع کنم،،،خداروشکر شما درگیر کیست شدی اونم با خوردن ال دی حل میشه چشم بهم بزنی میشه ماه دیگه میتونی سیکلتو شروع کنی نگران نباش

همزمان با خوردن ال دی کلم بروکلی بخر هرروز یا یه روز درمیون بخور(من بخارپز میکنم)فوق العاده خوبه حتی برای بدترین کیستا البته کیست شما که چیزی مهمی نیست...موفق باشی عزیزم

الهی بمیرم برات .چه سختی ها که نکشیدی .بسپار دست خدا .چوب خدا صدا نداره

اخه هزار بار خدا جوابشونو داده بازم نمیفهمن

نمیدونم کی بفهمن

اصلا دوست ندارم جدا شم

۵ سال عمرمو گذاشتم

ولی شوهرم میگفت توافقی جدا شیم

منم گفتم طلاق نمیخوام

شوهرم خیلی دوسم داشت نمیدونم چیکارش کردن یهو تو اوج خوبیمون سرد شد و الانم میگه نمیخوام

از مادرشوهرم هرکاری برمیاد

احساس میکنم دعا نوشته

به نظر شما اون لك برا لانه گزيني زود نبوده؟ جنينلم بلاست بودن

نمیدونم والا اما دکترم گفت تا دو روز اگر لک دیدی بخاطر اسپکتوکلوم هستش انشاالله برای شما لک لانه گزینی باشه اصلن لک لانه گزینی زمانش کی هست؟

منم کمردرد دارم نمیدونم چرا احساس میکنم پریود میشم .لیلا جان خیلی نگرانم

خیلی روزای بد و سختیه نمیخوای بیبی بزنی ؟ کی باید پری بشی؟ من از ترشح میترسم هر دیقه میرم دستشویی

خیلی روزای بد و سختیه نمیخوای بیبی بزنی ؟ کی باید پری بشی؟ من از ترشح میترسم هر دیقه میرم دستشویی

شاید فردا بزنم دیگه نمیتونم صبر کنم .پریودم بعد از پانچر سی ویک روزه شده .قبلا بیست وهشت روزه بودم که امروز موعدم میشد .منم خیلی استرس دارم ازهمون اول هم ترشح سبز رنگ داشتم ومیگن خیلی هم ضرر داشته ومن هیچ دارویی استفاده نکردم .واقعا خدا بهمون رحم کنه

نه دالاواگ سی بود بزنی نت میاره دونوع کرم بود ازهرکدوم یه درصدی ...اخه من ضخامت اندومترم رفت بالا شد ...

نازنین‌‌جان‌‌علایم‌‌اینکه‌ضخامت‌رحمت‌رفته‌بالا‌چی‌بود؟

اصلا‌پریودنشدی؟

کورتاژسخت‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
۲۰ هفته و ۴ روز،،،  آخه قبلش تکونهاشو احساس میکردم

عزيزم الآن اصلاً نگران تکون هاش نباش، تا قبل از 28 هفته، ریتم خاصی نداره، یه وقت ممکنه زیاد باشه، یه وقت خیلی کم بشه، بعدشم اندازه جنین الآن طوری نیست که شما جمع شدنش رو احساس کنی گلم، هنوز خیلی کوچولو 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏