2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045331 بازدید | 684458 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قبلا فکر میکردم کورتاژ برای سقطه ،  این کورتاژ تشخیصیه ...مثلا برای انتقال ضخامت اندومتر با ...

اوکی 

من پنجم پری شدم 

امانوروزی گفت روزی که ال دی تموم شدبیا گفتم خانم دکترگفت روزدوم پری بیام گفت همین که من گفتم😕

پریای من ۲۶روزه است

اندومترمن ۶هست حالا شاید بااین داروهابالابره

راستی امروزرفتم پیش دکترمتخصص داخلی براسینه هام 

اونم نوشت سونو 

رفتم سونوکردم بردم نشون دادم گفت خداروشکرسالم سالمه

گفتم من که گفتم یکم درشته الکی فرستادی سونو من شیربدم خودش جمع میشه😂😂😂😂

بعدصبحم رفتیم چکاب وازمایش اسپرم مرکزرویش کرج

دخترفقط برای ازمایش من ۷۰۰ گرفت بعدافهمیدیم بابیمه حساب نمیکنه اونجاازاده به همسرم میگم توبراچکابت نرووانجا ازاده

بروتهران

میگه نه ازمایشگاهشون دقیقه چون مثل رویانه واینکه نزدیکه نسبت به کرج

ازمایشای شماچقدرشد؟

خدایابه امیدخودت🌺
مثبتی به امید خدا علائمت خوبه .حالت پریودیت از چه روزی شروع شد؟ و همچنین ترشحت 

ترشح که از دیشب شروع شده یه چند روز یه پادرد گاهی هم کمر درد دارم همش احساس میکنم تو رحمم آشوبه 

عزيزم اینا علائم ابتدایی cts هست، کارت با کامپیوتر؟؟ 

اره من تمام مدت با کامپیوتر کار میکنم،،  آخه یکدفعه چند روزه که اینطوری شدم مخصوصا که یکدفعه کارم زیاد شد بعلت اینکه همکارامون کرونا گرفتن،،،  من فکر کردم بخاطر بارداریه،  الان درمانش چیه؟  بیشتر نشه علیل بشم چون من دست تنها هستم

نازنین جان من مهم ترین دلیلم برای بارداری دخترم بود این قدر که غصه میخوره که تنهاست باورت میشه اسمشم ...

میدونم عزیزم بچه هامون خیلی گناه دارن ...شوهرمن ۷سال تمام بچه نمیخواست یه ساعت پریودم عقب میوفتاد ازترسم میرفتم ازمایش بتامیدادم همیشه بهم میگفت مدیونی کاری کنی بارداربشی من میندازم که متاسفانه یه بار ناخواسته باردارشدم وهفته ۵ سقط کردم الان شوهرم خییییلی پشیمونه ولی چه فایده اگه اونموقع مجبورم نمیکرد سقط کنم الان هردو بچم باهم بزرگ میشدن ...الانم همش میگه خیلی اشتیاه کردم چون پسرم واقعا تنهاس پسرعموهاش همشون دوسه تا خواهربرادرن همیشه میگه پس کی برای من ابجی یاداداش میخرید میگه من بزرگ شدم به دردم نمیخوره دیگه بچه درست هم میگه ...شماهم نا امید نباش الهی که خدا به دل دختر کوچولوت نگاه میکنه ومعجزه میکنه براش 

۲۰ هفته و ۴ روز،،،  آخه قبلش تکونهاشو احساس میکردم

به دلت بدراه نده عزیزم یه لحظه برومطب صدای قلبشو گوش کن 

من سردخترم هروقت غذای مونده یاتکراری میخوردم عین شمامیشدم میرفتم مطب ویزیت نمیدادم میگفتم فقط صدای قلبشوگوش کنم یه لحطه انجام میدادخیالم راحت میشد 

خدایابه امیدخودت🌺

برا علايم پرسيدين 

منم فردا دهم انتقالمه 

روز دوم شبش لك صورتي ديدم 

و از فرداش دردم شروع شد بيشتر پاهام دوره اي هر ساعت يه دونش از ديشبم كمر درد دارم 

ترشح هم خيلي كم

اوکی  من پنجم پری شدم  امانوروزی گفت روزی که ال دی تموم شدبیا گفتم خانم دکترگفت روزدوم پ ...

عزیزم نوروزی درست میگه روزی که ال دیت تموم میشه حتما برو یه سونو بشی ...بعد دوباره روز دوم پری میری داروهای پانکچر میده بهت ...خوبه خداروشکر مشکلی نداشتی بزرگ دیدن ترسیدن 😉😉من ازمایشم ۱و۴۰۰شد که ۲۰۰تومنشو بیمه داد برای شوهرمم  ۴۷۰ شده بود ۷۰ تومنشو بیمه داد ما پارسه رفتیم ...شماهم همونجا برو اگه مطمینی دقیق وخوبه ...فقط ازمایش اس پر م هم باید مرراکز ناباروری باشه به نطرم همون کلینیک امید برید دکتر اونجارو قبول اره