2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045235 بازدید | 684439 پست
ليلا جان من از هر كي شنيدم لك ديده و مثبت بوده  روز نهم و اينا لك ديدن  حون لانه گزيني ز ...

ممنون عزیزم انشاالله تمام خانومایی که انتقال جنین دادن جواب آزمایششون مثبت بشه خدا برای منم معجزه کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره آ اس آ میخورم. ی کپسول ویتامین.با فولیک اسید.و استرادیول. امپول و شیافم هست

اهان شاید نیاز نبوده من هم اسپرین میخورم هم انوکسا میزنم فولیک اسید هم دارم ولی استرادیول ندارم سیکلم طبیعی بود 

من برای قبل انتقالم ۵روز کرم واژینال دالاواگ سی استفاده کردم دکتر گفت رحمم وتمیز میکنه البته عفونت ه ...

چند روز قبل از انتقال نازنین جون؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اخه دکترم گفت واژینال بهتر عمل میکنه

عزیزم مرجان جون که دوقلوهاش دنیا اومدن از اول رکتال میزاشت اگه سختته رکتال بزار 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من برای قبل انتقالم ۵روز کرم واژینال دالاواگ سی استفاده کردم دکتر گفت رحمم وتمیز میکنه البته عفونت ه ...

این کرم خیلی خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم به نظرم حتما براي مرخصي استعلاجي از طريق بيمه اقدام كن حتما باهات همكاري ميكنند البته من براي ...

ممنونم عزیزم از راهنماییتون فقط اینکه قبل اینکه برم مرخصی استعلاجی باید برم بیمه اعلام کنم یا وقتی مرخصی بودم مدارک ببرم؟

سلام دوست خوبم.شما خوبی ؟نی نی گلی خوبه؟هروقت اسم شمارو میبینم یادم میفته که وقتی انتقال دادی به دلم ...

سلام عزیزم خوبم خیلی ممنونم،  شما چطوریه؟  همه چی روبراهه؟؟  من فقط الان نگران کرونا هستم مخصوصا که همکارامونم مبتلا شدن ولی متاسفانه بخاطر سیاست های دولت ادارات تعطیل نمیکنن و سعی در لاپوشانی مسئله دارن،،، شما هم همیشه در ذهن من هستید چون حتی با اینکه بی بی من منفی هم شده بود بازم شما قطعا به من گفتید به دلتون افتاده که من مثبت میشم،،،  منم همیشه دعاگوی شما هستم و آن شالله اینبار شما به من خبر خوش بارداریتونو میگید اون وقت بچه هامون پنج ماه تفاوت سنی دارنا،،    اره عزیزم منم کارم همش نشستنیه و سعی ميكنم به توصیه دکترم هر دوساعت ده دقیقه قدم بزنم ولی خب متاسفانه انقدر کارم زیاده و انقدر کمبود نیرو داریم که گاهی بیشتر از دوساعت نشستم و گذر زمان احساس نمیکنم مخصوصا که اتاقمون فضای زیادی برای قدم زدن نداره و راهرو هم پر از ارباب رجوع هست، ولی به شما توصیه میکنم حتما بخاطر خونرسانی به جنین قدم بزنید منم تو اون مدت بعد انتقال تا مثبت شدن خیلی بیشتر قدم میزدم فقط کار سنگین نکنید،،  ان شالله خدا جواب دل مهربونتونو و حس پاک و مثبتتونو میده عزیزم،  منو از حال خودت بیخبر نزار