2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
سلام ممنون که هنوز به یادمی متاسفانه حل نشده دو ماهه خونه بابامم شوهرمم اصلا نمیگه برگرد خسته ش ...

سلام دوست گلم 😔😔دوس داشتم با خبرهای خوش ببینمت. واقعا ناراحتم واست خیلی خیلی بهت فکر میکنم. واقعا خدا ازشون نگذره که اینطور دلتو شکستن. نرفتی دادگاه؟ اگه میرفتی مجبور بود بخاطره سکه ها هم شده به پات بیوفته...ولی واقعا مرد اینجوری رو ندلشتنش نعکتی هست. امیدوارم زود مشکلت حل بشه خواهر گلم.هر کمکی ازم برمیاد بهم بگو😍درخدمتم

بله آز اسپرم ربطی به ناشتا بودن نداره و تغذیه درست قبل آزمایش هم ربطی به نتیجه نداره همسر شما باید ا ...

ویتامین دی واسیدفولیک وگرمی شش ماهه داره میخوره

خدایابه امیدخودت🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابراتون حفظش کنه🌹🌹🌹🌹یعنی رانندگی یاسوارشدن ماشین ونشستن روی صندلی محل کارضررنداره؟من دغدغه این ...

عزيزم من تا همین الآنم که میخوام زایمان کنم، رانندگی هم میکنم، آور قراره نتونی سوار ماشین بشی یا رو صندلی بشینی که زندگیت مختل میشه، باید از زندگی ساقط بشی، بالاخره برای آزمایش و سونو و ویزیت دکتر باید تو ماشین بشینی یا نه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام ممنون که هنوز به یادمی متاسفانه حل نشده دو ماهه خونه بابامم شوهرمم اصلا نمیگه برگرد خسته ش ...

بهاری جان چه خوب که یه خبری از خودت دادی، ان شاالله که مشکلت حل بشه عزیزم، هیچکس وساطتی نمیکنه؟ حرف حسابشون چیه؟ خودت با همسرت اصلا حرف نزدی که ببینی اصلا این اختلاف و سوء تفاهم از چی هست؟ 

سلام دوستان، لطفا اگه اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید،،  تست کرونا چندین نفر از همکارای ما تو ادار ...

عزيزم به نظرم حتما براي مرخصي استعلاجي از طريق بيمه اقدام كن حتما باهات همكاري ميكنند البته من براي تامين اجتماعي رو دقيق نميدونم ولي الان از همسرم پرسيدم چون اون بيمه اش تامين اجتماعي بوده بيشتر در جريان هست ميگه بري اقدام كني براي استعلاجي تا ٥٩ روز بي دردسر و زود بهت مرخصي ميدن ولي بيشترش بايد توي كميسيون موارد خاص مطرح بشه كه با توجه به شرايط شما فكر نميكنم موافقت نكنند . اگر نيروي رسمي باشي كه ديگه خيلي راحت تر هست .

من بيمه خودم خدمات كشوري هست و الان ٣ سال هست كه به غير از همين ارديبهشت امسال سر كار نرفتم و همش مرخصي استعلاجي و زايمان بودم و از اول مهر هم دوباره ميرم اول مرخصي استعلاجي و بعد ان شا الله زايمان .

نگران نباش خواهری .مگه نمیگفتی پریودم  خیلی منظمه ؟ من شنیدم حتی تو بارداری طبیعی هم هرماه موقع ...

ساعت ۱۰ بود اینقدر کار کردم از دل درد و کمر درد به گریه افتادم خیلی حالم بد بود اما الان خیلی بهترم