2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
باشه گلم فعلا عجله ای نیست استراحت کن تا نینی هات محکم بچسبن به دل مامانشون هر وقت فرصت کردی بفرست ...

باشه عزیزم حتما ، وااای خونمونو ببینی وحشت میکنی منکه هرروز جارو کردگیری میکردم نمیذاشتنم وسیله ای نیم ساعت از جاش کج بشه الان اعصابم به هم میریزه شوهرمم وقت نمیکنه تمیزکنه مسرمم اسباب بازیاشو همه جا پخش کرده 😐😐😐😐صب مثلا شوهرم نشاسته حل کرده تو شیر همه ی نشاسته هادرسته تولیوان مونده 😕😕😕😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب احتمالا پی سی او هستی  یعنی تنبلی تخمدان ...ذخیره تخمدانت چنده ؟

ازمایش ندادم هنوز.نوبت دکترزنانم براچندروز دیگه است.من همیشه اینجور بودم چندسال پیش عقب میفتاد دکتر ال دی داد سه دوره خوردم کیست رفع شد دوباره ۴۰ روزه بود.سونوداخلی گرفت نگفت تنبلی داری

یا رب العالمین
اصلا هیچی بعد شوهرم میگه میخوای برگرد بپرس گفتم ولش کن دکترزنان که رفتیم میپرسم.

خب به دکتر زنان یاد اوری کن که هیچ مکملی نمیخوره همسرت  بگو  جواب ازمایش همسرتو ببینه خودش نیاز باشه مکمل میده 

باشه عزیزم حتما ، وااای خونمونو ببینی وحشت میکنی منکه هرروز جارو کردگیری میکردم نمیذاشتنم وسیله ای ن ...

اشکال نداره جارو و گردگیری همیشه هست سعی کن خوب استراحت کنی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
ازمایش ندادم هنوز.نوبت دکترزنانم براچندروز دیگه است.من همیشه اینجور بودم چندسال پیش عقب میفتاد دکتر ...

من فک کنم شما تنبلی خفیف داشته باشی حالا ازمایشاتو بدی دکتر همه رو توضیح میده