2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من ۹ صبح انتقال دادم کلا دوتاجنین برام موند همون دوتارو انتقال دادن سرم دردمیکنه فشارم ا ...

مبارکه مبارکههه برو استراحت کن مامان جون 😚😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نمیدونی آروم اصلا نیستم همش میگم خدا مگه چه گناهی کردم که منو داری با مادر شدنم امتحان میکنی بتا ...

بمیرم‌برای‌دل‌شکستت

منم‌اون‌هفته‌پیش‌همین‌حالوداشتم

اماچاره‌ای‌نیس

هرکسی‌سرنوشتی‌داره..

ناراحت‌نباش‌عزیزم

میدونم‌هرچی‌بگم‌‌نمیتونم‌آرومت‌کنم

انشالله‌خداسورپرایزت‌کنه‌‌‌‌‌‌ودامنت‌سبزبشه‌به‌حق‌۵تن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
برام خیلی دعا کن هرچند که دیگه خدا منو نمیبینه من لایق مادر شدن نمیبینه که بخواد بهم بچه بده 

اصلا اینو نگووو خدا خیلی دوست داره اگه دو روزه بوده بنطرم تا ۲۰ باز بی بی بزن اگه پرنگتر شد امیدی هست بی بی چک دومت و بفرست برام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اصلا اینو نگووو خدا خیلی دوست داره اگه دو روزه بوده بنطرم تا ۲۰ باز بی بی بزن اگه پرنگتر شد امیدی هس ...

وقتی ازمایش منفی بود چجور بی بی چک جواب میده  کشی بوده ازمایش دومش مثبت شده باشه خدایی کسی رو دیدی؟