2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اهان الان دیگه سه شد منتطر بمونیم ببینیم ...راستی من میگرن شدید دارم حالم اصلا خوب نیس به نظرتون چیک ...

به نظرم بخاطر استرس هست 

یه شربت شیرین درست کن بخور 

چشماتو با دستمال ببند یه جای تاریک بخواب

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
من امروز صبح  آزمایشمو تکرار کردم ساعت 6 حاضره دعا کنین بتام بره بالااااا

انشاالله که بتات رفته باشه بالا 

ختما بیا خبرشو بده 

هر چی خیره واست پیش بیاد عزیزم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاالله نتیجه بگیری توکلت به خدا باشه فقط استرس نداشته باش فقط باید خدا بخواد  داروهاتو ...

مرسی امیدمو که دارم از دست میدم ۶ ساله درگیر این موضوعم نمیدونم واقعا چه حکمتی داره این اتفاقا

انشاالله همه عزیزان دامنشون سبز بشه

آستاره جون فکر کنم هزینه ویزیت و سونوش نزدیک سیصد و خورده ای شد. آره فکر کنم یه تشکیل پرونده ساده، ز ...

یعنی هر بار همین قدر هزینه سونو و ویزیت میشه ؟عزیزم به نظرت اگر آزمایشات همسرمم نشونش بدم ،نظری میده یا ارجاع میده ارولوژ ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوشنبه سه تا انتقال دادم .علائم خاصی ندارم .لیلا جون شما دلت پاکه برام دعا کن .شما درچه حالی هستین؟& ...

الهی فدات شم چشم اگر قابل باشم حتمن امروز برات دعای نادعلی میتونم انشاالله مامان دو تا نی نی ناز بشی

منکه اصلن استراحت نداشتم چون کسی رو ندارم فقط امیدم به بزرگی خداست

به نظرم بخاطر استرس هست  یه شربت شیرین درست کن بخور  چشماتو با دستمال ببند یه جای تاریک ...

مرسی عزیزم راستش نمیتونم بخوابم پسرم اذیت میکنه دارم ناهارمیذارم شبم مهمون دارم کلافه ام امشب بخوابم یه مسکن هم بخورم فردا خوب میشم همیشه همینطوریه  روز بخوابم خوب نمیشم 

سلاممممم سلامممم من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ایشالا قسمت تمام منتظرا خیلی دعا کردم همروووو😘😘😘😘

خیلی مبارک باشه عزیزم، انشاالله تا آخرش رو به سلامتی طی کنی... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
این تاپیک سال ۹۴ زده شده عجیبیه که من توی اون شرایط بد و خودم توی تاپیکها عضو بودم اینجارو ندیدم ای ...

عزیزم من ابن سینانرفتم ولی خیلیا نتیجه گرفتن، شما اولین نفری هستی که درمورد دکتر قوامی گفتی منم پیش دکتر قوامی میرم ...خیلیا اسم دکتر قوامی هم نشنیدن اصلا 😐😐

سلاممممم سلامممم من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ایشالا قسمت تمام منتظرا خیلی دعا کردم همروووو😘😘😘😘

دوباره مبارک باشه عزیییییزم 😍😍😍😍راستی عدد بتاچنده به دوقلو میخوره یانه