2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم، آره به امید خدا منم 29م تاریخ سزارینم هست  منم دقیقاً به همین دلیل میگم صندلی بگیر ...

اره عزیزم.خوبه بگیری

انشاءالله بسلامتی زایمان کنی💖

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
@sarayyyyy     نتونستم ریپلای کنم ایشالاااا همگیییی حاجت روا میشیم😍😍😘😘😘

فدات عزیز دلم قربونت برم انشاله به حق امام رضای غریب 

من که دل تودلم نیست که شماهاجواب مثبت بگیری بعدحامله بشید من انرژی بگیرم بعدمن برم انتقال برام دعاکنید😍😍😍🤲

خدایابه امیدخودت🌺
وووي فسقلي دلم براش رفت که

قربونت عزیزمِ.انشاءالله خیلی زود از این فسقلی های شیطون قسمت خودت وهمه دوستان میشه😍

طوری ک مثل من هنوزم بعد 7ماه فک.کنین خواب میبینید😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشاالله خدای  مهربون بهت کمک میکنه جنین های تپل مپل وپسمل زیادی داری برات ۱۰۰ صلوات نظر کردم ک ...

مرسی عزیزم فدای مهربونیت انشاالله برا شماهم بهترین اتفاق بیفته...ن فقط روز هفتمم دکترم گف دوتا از تخمکات بالغن باید ۵شنبه ک میشه ۱۰سیکلم پانکچر بشم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ببخشید زیاد سوال میکنم تقویتی هیچی به شوهرت ندادن

چرا عزیزم ی قرصای بود کارتن ابی داشت بعد تو بستش ۵تا قرص بود ک باید تو ی شب میخورد یادمه دوتاش ال کارنیتین بود اسمشو یادم شده...ولی دارو ظیمیایی ب شوهرم نمیسازه دوبار خورد همون دوبارم نتیجه اسپرمش بدتر شد

به سلامتی انشاله گلم.چندتادختردارین؟مشکل ناباروری نداشتید؟

ی دونه دختر دارم...مشکل ک داریم ولی اونقدی نبود ک نشه باردار بشم چون دخترمو با جلوگیری طبیعی باردار شدم 

مامان سبحان جان ، یه کم‌راجع به عمل واریکوسل توضیح میدین برای همسر دوستم‌میخوام، آیا فایده ای داره؟ ...

عزيزم همسر من قبل از اينكه بريم رويان پيش دكتر صاحب كشاف ميرفت كه ايشون براشون تشخيص واريكوسل دادن و عمل كرد ولي بعدش هم طبيعي باردار نشديم يعني حدود يك سال صبر كرديم ولي رويان به ما گفت چون ميخواستيد آي وي اف انجام بديد نيازي به عمل هم نبوده البته به نظر من شايد اگر همسرم عمل نميكرد ما دوباره طبيعي باردار نميشديم .

به نظرم كسي كه ميخواد عمل انجام بده پيش چند تا دكتر بايد بره و خيليها معتقدند براي ميكرو يا آي وي اف عمل نيازي نيست .

نه عزيزم ما طب سنتي رو امتحان نكرديم .

سلام دوستان من امروز سونو شدم ضخامت اندومترم ۱۲ونیم بود دکتر گفت حسابی پروژسترونی وخوبه ایشالا شنبه ...

چه خوب، خدارو شکر، ان شاالله شنبه دوتا دخمل خوشکل میان دلت و تا 9 ماه پیش مامانشون می‌مونن عزیزم🙏😍

فقط خداروشکر دختر نازت سالمه💓💓  چقدر سختی کشیدی تو بارداری عزیزم خدا کمکت کرده  انشاالل ...

فقط به عشق همسرم و دخترم همه شو تحمل کردم، فدای مهربونیت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏