2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
دوغ پرنمک...گوشت ومرغ کبابی...آبمیوه طبیعی من روزی دوتا بطری دوغ میخوردم خیلی خوب بود البته منم مث ...

مممونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کشک، ماست چکیده، گوشت کبابی، ماهی و میگو، اینا رو برای من دیروز تو برگه نوشته بودن، گرچه خودمم درگیر ...

ای بابا مواظب خودت باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوغ پر نمک و رژیم پر پروتئین. کباب گوشت و کباب مرغ. منظورم جوجه هست. و اگه لازم شد سرم آلبومین. هم آ ...

ممنونم

ببخشید شوهرتون مشکل داشته که جنین کم تشکیل شده یا کیفیت تخمک کم بوده

نمی دونم عزیزم

حالا چرا تخمک اهدایی عزیزم ؟مگر شما مشکلتون اسپرم نیست ،آخه آدم چقدر میتونه تخمک کشی بشه ؟پروانه جون ...

بله مشکل اصلی اسپرم هست ولی گفت اسپرم اهدایی ازلحاظ شرعی مشکل داره وتومرکز نیست ومجبوریم بایه تخمک خیلی قوی امتحان کنیم شاید شاید نتیجه داد.بعد از گذروندن این مراحل اگه نتیجه نداد شاید بهتون جنین اهدایی دادن ولی فعلا نه.شهرستان هستم تاتهران ۳ساعت راه هست خسته شدم ازبس رفتم تهران.ما مطب دکتر طرازی و رزاقی هم چندین جلسه رفتیم بعد از کلی آزمایش وخرج تراشی برامون خیلی راحت گفتن فقط جنین اهدایی گفت اگه میخوای بیا شانست رو امتحان کن ماکه از پول بدمون نمی یاد ولی نظر مااهدایی هست دکتر امیر جنتی هم به همسرم همین رو گفت.ولی من وهمسرم اصلا راضی به تخمک ویا جنین اهدایی نیستیم دوست دارم خودمون نتیجه بگیریم به خاطر همین دارم تلاش میکنم اگه خدابهمون فرزندی سالم وصالح داد که شکر اگر هم نداد حداقل افسوس نمیخورم ای کاش وقتی سنم کم بود رفته بودم دنبال درمان .میگم من تلاش کردم خواست خدا نبود.

خیلی کمترازقیمت بیرونه  به نظرت من که نازایی ندارم تورویان تعیین جنسیت انجام میدن؟

نمی دونم عزیزم میتونی زنگ بزنی بپرسی

ممنونم عزيزم ، خانمي من رويان ميرفتم ، دفعه اول انتقال سقط داشتم و قلب جنين در ٩ هفته ايستاد ولي دفع ...

خدابراتون نگهش داره.به نظرتون تعیین جنسیتم انجام میدن؟

خدایابه امیدخودت🌺

رفتم ازمایش دادم ساعت 6 حاضر میشه جوابش شوهرم میگه توهم زدی منفیه.اخه گفتم براتون که اصلا شرایط خوبی نداشتم تو مدتانتقال و اصلا استراحت نکزدم از اون روز هم که بی بی منفی شد همه داروهامو قطع کردم حالا امروز که اینو دیدم یکم امیدوار شدم ولی زیاد هم دل نبستم

این شستشوی بیضه با آب یخ رو چی؟ یا اینکه شبی یه ربع همسرتون از رو لباس زیر یخ بذارن. شلوار لی و لباس ...

هر کاری که فکرشو بکنید کردم تازه ابنرمالش۹۹بود شد۱۰۰مورفو یک بود شدصفر بدتر شد همه فاکتورا

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
 امروز روز 15 انتقالمه به نظرتون دو خط شده یا من توهم میزنم اخه روز دوازده بی بی گذاشتم اصلا هی ...

به حق امام رضا انشاله مثبت باشه

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی