2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
دکترش گیلانی بود عزیزم رسیدگی و دقتش خوب بود فقط خیلی حوصله داشت و به این توجه نمیکرد که من وهمسرم & ...

خدا رو شکر که نتیجه گرفتید بار اول،چه خبره ده بار آی یو آی ،نهایتش ۳ بار باید انجام بشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
برای منم تا فهمید آی وی اف هستم کلاً یه طور دیگه شد رفتارش ، من یه بار رفتم انومالی که گفتن دکتر مرب ...

منم ۱۹ هفتگی رفتم ولی فک کنم تا ۲۲ هفته وقت داشته باشی...نه دکترش هیچی نگفت منم یادم نبود سوال کنم ولی برگه هارو تو خونه دیدم به نظر همه چی نرمال بود

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که نتیجه گرفتید بار اول،چه خبره ده بار آی یو آی ،نهایتش ۳ بار باید انجام بشه 

ممنونم انشالله قسمت شما عزیزم 🤲❤ .

اتفاقا دوبارم آی یو آی  انجام دادیم و منفی شد

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
شکل اسپرم که میشه مورفولوژی که یکی از ۳ فاکتور اسپرم،در مورد چسبندگی هم اگر اشتباه نکنم خود بدن آنتی ...

شوهر خاله من انگار بچگی عمل داشته رو بی ضه هاش ...خالم میره ابن سینا یه بار ازش پرسیدم گفت مشکلش خیلی بده اس پرم ها به هم مبچسبن حالا نمیدونم ادامه درمانشونو چطوریه چقدر مشکل همسرش جدیه مرسی از توضیحاتت عزیزم ...ایشالا شما هم برات معجزه میشه وطبیعی باردار میشی 😍

شوهر خاله من انگار بچگی عمل داشته رو بی ضه هاش ...خالم میره ابن سینا یه بار ازش پرسیدم گفت مشکلش خیل ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم،آره مشکل چسبندگی خیلی بده ،انشالله که مشکلشون خیلی زود حل بشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم کی گفته بهترین زمان 18 هفتگی؟؟؟؟  اتفاقاً بهترین زمان 20 تا 22 هست، تا 22 هفته و 6 روز و ...

دکترم میگفت عزیزم،،،  الان از سونو اومدم،  من الان طبق انتقالم و سونوی ان تی باید ۱۹ هفته و یک روز باشم ولی سونو زده ۲۰ هفته ۴ روز؟؟؟ و چیزی که خیلی ناراحتم کرده دو طرف کلیه پلکتازی ۴ داره بچم

خداروشکر عزیزم ان شالله تا آخر بارداری عالی داشته باشید

ممنونم عزیزم همچنین برای شما🤲🤲❤❤ البته باید جواب رو به دکترم نشون بدم 

دکترم میگفت عزیزم،،،  الان از سونو اومدم،  من الان طبق انتقالم و سونوی ان تی باید ۱۹ هفته ...

چه جالب من دیروز رفتم گفت ۱۹ هفته و یک روز 

اولین روز آخرین پریودت چندم بود 

اگه جواب سلفریت خوب بوده نگران نباش عزیزم انشالله که چیز مهمی نیست ... 

ممنونم عزیزم،  فعلا که تو سونو امروزم نوشته کلیه بچم دوطرف پلکتازی داره

عزیزم اگه خفیفه نگران نباش ...سونو یا آزمایش دیگه ای واست ننوشت ..راستی آنومالی رنگی رفتی ؟

ممنونم عزیزم،  فعلا که تو سونو امروزم نوشته کلیه بچم دوطرف پلکتازی داره

،  پیلکتازی اتساع لگنچه کلیه در اثر احتباس ادراری است. 

پیلکتازی خفیف کلیه جنین یک یافته شایع و معمول در سونوگرافی دوران بارداری می باشد.
اگر پیلکتازی با نتیجه منفی غربالگری های کروموزومی دوران بارداری بخصوص سل فری DNA  همراه باشد و یافته دیگری در سونوگرافی گزارش نشود بعنوان یک یافته خوش خیم و بدون هیچگونه عارضه خاصی مد نظر قرار گرفته می شود و در بیشتر از 60% موارد طی دوران بارداری برطرف می شود. با این حال از آنجایی پیلکتازی و احتباس ادرار ممکن است بدنبال انسداد ایجاد شده باشد و به سمت هیدرونفروز(تورم کلیه در اثر احتباس ادرار) پیش رود بنابراین پیلکتازی کلیه حداقل دوبار طی بارداری و همینطور بعد از زایمان از نظر پیشرفت باید مورد پیگیری قرار گیرد.

سلام به همه خانومای گل ...من دیروز با یه خانومی اشنا شدم ...میگفت ۴ بار تا حالا ای وی اف کرده ...دوبار تو رویان دوبار هم گاندی ....مشکلش اسپرم شوهرش بود ...واریکوسل و تحرک صفر ....دفعه پنجم بعد از دویست میلیون هزینه رفته بود مرکز مام ...دکترش تو گاندی هم نصر بوده ولی میگفت هم تو رویان هم تو گاندی کیفیت جنیناش همیشه c بوده و بهش پیشنهاد جنین اهدایی یا اس پرم اهدایی دادن ...که جنین شناس مام دکتر صالحی بهش گفته من هر کاری بتونم برات میکنم و خداروشکر این دفعه ۸ تا جنین با کیفیت a براش تشکیل شده ...میگفت واقعا تجهیزاتشون عالیه.گفتم اینجا برای کسایی که اس پرم شوهرشون مشکل داره مرکز مام رو امتحان کنن به امید به خدا ایشالا نتیجه میگیرن