2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست
فدات بشم چقدرم عالی خیلی خوشحال شدم برات معجزه هر چندتا هم باشه شیرینه خدا با تموم قدرت و بزرگیش تمو ...

ان شا الله عزيزم قطعا همينطوره ، مطمئنم كه بعد از اين همه سختي حتما همين امسال مامان چند تا فرشته كوچولو ميشي . 😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آمپولو دکتر پیشنهاد داد یا خودتون ؟؟ اطلاع دارین واسه اولین انتقال هم میزنن یا نه؟؟ انشاالله س ...

راستش من ۴سال پیش که انتقال دادم و خدا دخترم و بهم داد این آمپولا زدم اما نیم ساعت قبل از انتقال تو خود بیمارستان برام زدن رو شکمم دیروز خودم رفتم پیش دکتر بهش گفتم دوباره بهم بده که گفت باید داخل رحم تزریق کنی. ببین عزیزم یه چیزی رو خواهرانه بهت بگم پیش دکترت که میری سکوت نکن فقط اون حرف بزنه اطلاعاتت کامل باشه خودت یه چیزایی رو پیشنهاد بده بزار فکر نکنه تو هیچی بلد نیستی چون دکترا سرشون شلوغه ممکنه یادشون بره بهتره خودتم به نحوه درمانت به دکترت کمک کنی 

رفتم در موردش سرچ کردم انگار واسه کسایی که آندومترشون کمه استفاده میشه و باعث بارداری بیشتر میشه&nbs ...

نه من اصلن آندومترم مشکل نداشت.  انشاالله بهترینها برات اتفاق بیفته

وای لیانا ی گفتم نزار منفی میشه ناراحت میشی گفتم این بی بی چک ۳۰ تومن خریدی از این حساساست بزار خلاص ...

مبارکه عزیزم..یه ساعته دارم تاپیکو میگردم خبرخوب ببینم ازت..به دلم افتاده بود مثبت میشی‌..خیلی خیلی تبریک میگم 😍😍👼🏻👼🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزان کسی هست همسرش ناباروری داشته باشه؟ و مشکلش خیلی خیلی حاد باشه

حاد تا چه اندازه منظورت هست عزیزم،آزواسپرمی ؟تو این تاپیک همه نوع مورد ناباروری هست،من همسر خودم ضعیف ولی آزو نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
واسه من از اول پریود تا ۱۵سیکل بود عزیزم  انشاالله قسمتت بارداری طبیعی

من یه بچه دارم عزیزم انشالله قسمت همه 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
ای جان عزیزم خدا حفظش کنه😘🌺😍🧿

مرسی گلم

اصلا نگران نباشیا.جفتتم هییچ مشکلی نداره.دور شکم پسرمنم کوچکتر بود دوهفته نسبت به جاهای دیگه.بااین وزنی که داشته تو سونو مشخصه قده نی نیت بلنده...صددرصد وزن تولدش بالای سه کیلوعه.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنون مرضیه جان.خودمم سالها منتظر همچین روزی بودم.نمیدونم چرا یهو این همه بهم ریختم و ضعیف شدم 😔 چو ...

بهت حق میدم عزیزم، این حالت ها برای هر کدوم از ماها ممکنه اتفاق بیفته، ولی مهم اینه بتونیم خیلی زود خودمون رو جمع کنیم و نزاریم بهمون غلبه کنه این احساسات منفی، تو الآن یه مادری و باید با انرژی به فرشته ت برسی، هرکاری که میدونی حال دلت رو خوب میکنه انجام بده عزیزم، شده یه رنگ موی ساده، من برای آرامشت دعا میکنم 

آره عزیزم اگه خدا بخواد 20 روز دیگه عمل میشم، دارم لحظه شماری میکنم برای دیدن این فندق خانوم 😍😍😍

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
شادم جون نتیجه نگرفتی با تزریق این آمپول

لیلا‌جون‌شماآزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌دادی؟

هزینش‌چقدربود؟

دکترت‌پیشنهادداد‌یاخودت‌خاستی‌انجام‌بدی؟

بعدچندبارانتقال‌منفی‌اینکارکردی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻