2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
عزیزم نه اینکه اصلا نباشه ولی ممکنه دو نفر با یه ذخیره تخمدان یکی ۲ تا داشته باشه یکی ۱۰ تا.بستگی به ...

چند بار تاحالا انتقال دادی؟ شده از اول هزینه کنی؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم به دکتر پیشنهاد بدم ببینم انجام میده برام ایشالا شماهم نتیجه میگیری عزیزم 

توکل به خدا، انشاالله هممون نتیجه بگیریم😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چند بار تاحالا انتقال دادی؟ شده از اول هزینه کنی؟ 

عزیزم بار اولم بود پانکچر میشدم ولی یه خانومی ۵ تا داشت همه رو انتقال داد نشد امروز  دوباره اومده بود پانکچر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالا کلی جنین باکیفیت تشکیل میشه برات عزیزم 

ممنونم مهربونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بار اولم بود پانکچر میشدم ولی یه خانومی ۵ تا داشت همه رو انتقال داد نشد امروز  دوباره اوم ...

پس حتما نی نی میاد بار اول 😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خدا لعنتشون کنه..حرف برام نمیاد. ما نابارور ها خیلی بدبختیم توی همه چیز بهمون ظلم شده

عزییییزم این حرفو نزن ایشالا برات معجزه میشه وزمانی که انتظارشو نداری نینی خوشگلت میاد تودلت ، دیروز تو مطب  یه خانوم وآقایی بودن ازشهرستان اومده بودن بنده خدا خانومه رو شوهرش اینقد اذیت میکرد بدرفتاری میکرد باهاش انگار که زوری اومده بود ومنت میذاشت سر خانومش دلم کباب شد براش بغضم گرفت ولی فک کن اگه برعکس بود به نظرم ماخانوما بهتر کنار میایم با مشکل شوهرامون ولی بعضی اقایون متاسفانه بلد نیستن 

دوستانی که تو مراکز خصوصی انتقال دادند دستمزد دکترشون چقدر بود؟من زنگ زدم کلینیکی که ماه بعد میخوام ...

من‌‌۲تومن‌پول‌انتقال‌دادم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزییییزم این حرفو نزن ایشالا برات معجزه میشه وزمانی که انتظارشو نداری نینی خوشگلت میاد تودلت ، دیروز ...

فداتشم همچنین عزیزم.. شاید باورت نشه من توی طول درمانم فک کنم فقط ۱بار همسرم باهام اومده باشه مطب اکثر اوقات که سرکاره ولی تا میاد خونه میبینه نیستم میفهمه مطبم. من بیشتر فشار های روحی روی خودمه خیلی جاها مردها واقعا نمیتونن ما خانومارو همراهی کنن به نظرم نبودنشون خیلی بهتره تا باشن و حرف بزنن و خسته بشن. من برای آی وی اف اولم خانوادم کل پول آی وی اف رو دادن با اینکه اونا پول دادن بازم همسرم خیلی درکم نمیکرد خیلی جاها از دعواهاشو تلخی برخوردش میفهمیدم که خسته شده. ما زن ها خیلی در حقمون ظلم میشه. من که خیلی از نظر روحی تحت فشارم خیلی

سلام عزیزان

تبریک به مامانهای جدید خوشگل 

بچه ها من آخر خرداد تخمک کشی دارم 

همسرم دی اف ای بالا بود ۳۶ اما دکتر گفت نگران کننده نیست کلومیفن و یه ویتامین پودری  دادن همین 

برای من ید و فولیک اسید و ویتامین دث و متفورمین و ویتامین هر روز البته تخمدانم پلی کیستیک هست 

خواستم ببینم با این اوضاع پی جی دی اشکال داره؟

بار دوم انتقالم هست اسفند پی جی دی کردم و انتقال منفی شد 

یعنی همه جنینات از بین رفتن؟😕😕😕

اره همه از بین رفتن خدابرا هیچکس نخاد روزایی که با کلی امید میرفتیم برانتقال با کلی دارو که مصرف کرده بودم میگفتن انتقال کنسل و .....

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی