2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست
نامردا یعنی همه خونتون بغل مرکز ناباروری بود؟ هیچ کدوم راه دور نبودین؟ 🤔🤔🤔 من ۳،۴ ساعت فاصله دار ...

من تقریبا دو ساعت فاصلست همیشه ام اومدم خونمون البته تا الان مثبت نشدم ولی بعید میدونم به این ربط داشته باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم مرکز رفت؟من اینبار بار هجدهمه نمیدونم به حال خودم بخندم یا گریه کنم

ثمین جونم دکترم بهم گفته آمپول gcsfمیخاد برام تزریق کنه تو رحمم چیزی ازش میدونی؟ چجوری انجام میده؟ خیلی میترسم 

مرسی عزیزم تو خوبی؟ والا ۵شنبه آزمایشمه ولی بی بی چک زدم مثبت شد 

ای جانم ..انشالله که خیره😍😍❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
توی مطب میخواد خراش بده یا با هیسترو؟من با هیسترو خراش داد دردی نداشتم اصلا

نه تو مطب عزیزم

سریه قبل بیمارستان انجام دادم خیییلی وحشتناک بود

با هیسترو خوبه بیهوشی یا بیحس میکنن متوجه نمیشی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه عزیزم من اصفهان میرم و تیمی کار میکنن

اصفهان کدوم مرکز میرید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا؟ حتما اینکارو میکنم چون خیییلی میترسم از دردش چون کشیدم میدونم چجوریه ممنون از راهنماییت❤

دکترت کیه شادن جون؟تهران بودی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ثمين جون ، خوبي عزيزم ؟ من هميشه به يادت هستم و دعاگوي خيلي زياد . ميبيني عزيزم ان شا الله برا ...

فدات بشم چقدرم عالی خیلی خوشحال شدم برات معجزه هر چندتا هم باشه شیرینه خدا با تموم قدرت و بزرگیش تموم دردونه های عزیزتو برات حفظ کنه .من اطمینان دارم امسال منم مامان میشم اصلا شک ندارم

سلام دوستان.من میکرو منفی داشتم.بتام روز 16 انتقال شد 4 اما بیبی چک هام مثبت میشدن.خیلی حالم بده دا ...

هر چی بی بی زدی مثبت شد؟ آزمایشت منفی

وای استرس گرفتم ولی من به بیبی خیلی اعتماد دارم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
دخیره ام ۲.۸ هست ولی تخمکام خیلی کم شدکلا ۸تا بود  الان سارادلارام بادخیره ۳ ...۴۳تاتخمک داشته ...

عزیزم ذخیره منم حدود ۲و نیم بود و و همش ۷تا تخمک داشتم که پنج تاش جنین شد وبزرگترین سایز تخمکام  هم ۱۶ بود..بسپار به خدا انشالله با همینا هم جواب میگیری 🤲🤲❤❤ 

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
برام دعا کن آزمایشم خوب باشه

حتما عزیزم ..انشالله  که دلت شاد میشه و نی نیت سفت به مامانش چسبیده🤲🤲❤❤❤