2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046061 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنین شناس بهمن دکتر حسینی جدا هست منم تعریف جنین شناس آبان رو خیلی شنیده بودم ولی دکتر گفت اون رفته ...

ممنون از توضیحات کاملت نازنین جان ...الان فک کنم جنین شناسه ابان دکتر سعیدیه ....حتما دکتر گفته جنین شناسه بهمن بهتره ....ایشالا این دفعه کنسل نمیشه و به سلامتی انتقال میدی ...به دکترت اعتماد کن ایشالا دو تا پسمله ناز نازی میکاره تو دلت عزیزم....با این که هزینه هات زیاد شده ولی می ارزه😍

ممنون از توضیحات کاملت نازنین جان ...الان فک کنم جنین شناسه ابان دکتر سعیدیه ....حتما دکتر گفته جنین ...

خواهش میکنم فدات شم عزیزم  مرسی 😘😘😘من یه پسر دارم اینا قراره دختربشن😍😍

خدا بزرگه گلم امیدت به خدا باشه انشاالله با جنین های زیاد خستگی از تنت بیرون میره ..زخیرت چند بود گل ...

ممنون عزیزم، همچنین گلم، ذخیره ام 12 هست، داروهام سینال اف و اورگالوتران و هاش ام جی بود، آمپولای آزاد سازی هم دیشب زدم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
مامان ماهک بعد از سه روز استراحت خودتون آشپزی میکردین و ظرف میشستین ؟؟

ببین شوهرمم کمکم بود زیاد آشپزی نکردم ولی کلا استراحت نکردم دولا راست نشدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیز دلم واقعن درکت میکنم من خودم ۵بار انتقال منفی داشتم خودت بهتر میدونی دست ما نیست انشاالله دفعه ...

عزیزم شما چندتا جنین داری انتقال سه شنبتون اوکی شده ؟ جنین چند روزه میذارن 

بی بی چک گذاشتم منفی شدم.هر چند میدونستم چون درست روز چهار انتقال یکی از آشناهامون بر اثر کرونا  فوت کرد و من خیلی اذیت شدم و دیگه قید بچه رو زدم کلی گریه کردم از پله خونه مرحوم بالا و پایین رفتم

بی بی چک گذاشتم منفی شدم.هر چند میدونستم چون درست روز چهار انتقال یکی از آشناهامون بر اثر کرونا &nbs ...

آذری جون روز چندم انتقالت بوده 

کاش مراسم نمیرفتی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم شما چندتا جنین داری انتقال سه شنبتون اوکی شده ؟ جنین چند روزه میذارن 

عزیزم امروز جنینهامو میفرستن برای پی جی دی . فردا گفتن بهم خبر میدن جنینهام پنج روزه میشه باید ببینیم جنین پسر تشکیل میشه بعدش انتقال بدم اما سه شنبه حتمیه