2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045845 بازدید | 684485 پست
عزیزم جنین شناسه بهمن کیه؟من تعریف جنین شناس ابان رو خیلی شنیده بودم ...شاید بهمن از لحاظ ازمایشگاهی ...

من همه ی هزینه هایی که از روزاول رفتم دکتر نوشتم برگه رو پیداکنم حساب میکنم دقیق میگم بهت ولی بعضی وقتا هزینه الکی تراشیدن واسم یکیش همین جمعه وسه شنبه گذشته الکی ۵۰۰ پول ویزیت وسونو دادم که میتونستم نرم وهمین شنبه برم ولی خودم خواستم زودتر برم خیالم راحت بشه 

خانوما یه سوال...چرا قبل انتقال دیفرلین داده به من؟؟؟ مگه پریودو تاخیر نمیندازه؟ بعد چرا به من گفت پ ...

ببین دکتر به منم گفته بود ۲۱ قاعدگیم نصف میرورلین و بزنم 

منم همش استرس داشتم ولی نصفش رو دیر پری شدن تاثیر نداره 

روز دوم پری هم میری که ضخامت رحمت و ببینه ایشالا ببینه بهت استرادیول بده یا نه عزبزم خیالت راحت

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انتقال چهارمم.چون طبیعی انتقال نداشتم مردد بودم.دیگه با حرف شما مطمئن شدم

خیالت راحت باشه لابد رحمت اماده اس کیست هم نداری که ال ندادن بهت ...ایشالا ایندفعه حتما مثبت میشی عزیزم 

اره سمانه درسته دوقلو  آفرین

اره منم یادمه ۳تا انتقال داده بود که شوهرش ناراحت بود که چرا ۳تا از بیارستان که میاد خونه از ناراحتی همون موقع شروع می کنه به ظرف شستن ولی ماشالله خدا ۲تا فرشته ناز بهش داد فقط توکل به خدا ایشالا همه نتیجه میگیرن 

خیالت راحت باشه لابد رحمت اماده اس کیست هم نداری که ال ندادن بهت ...ایشالا ایندفعه حتما مثبت میشی عز ...

نازنین جون منم کیست نداشتم ولی سر دوتا انتقالم قبلش یه دوره ال دی داد دکتر گفت برای پذیرش جنین بهتره

نازنین جون منم کیست نداشتم ولی سر دوتا انتقالم قبلش یه دوره ال دی داد دکتر گفت برای پذیرش جنین بهتره

اهان منم دودوره قبل انتقال ال دی داشتم چون رحمم کیست سازه فک کردم بخاطر اونه ...

سلام‌‌مهربونا.. میگم‌‌به‌نظرتون‌سیکل‌انتقال‌پشت‌سرهم‌باشه‌خوبه‌یافاصله‌‌ بیفته‌بهتره؟ سری‌قبل‌برا ...

سلام عزیزم

چطوری؟ سوال منم هست 

موندم چیکار کنم این ماه دوباره شروع کنم یا نه 

منم می خوام آزمایش ایمنی بدم ولی نمی دونم چطوریاس، کی میدن . 

مامان ماهک سرم ivij و پردنیزولون اینا نداشتی ؟؟؟ میشه بگی داروهای انتقالت چی بود؟

نه عزیزممم نداشتم 

فقط فولیک اسید _آسپرین_استرادیول _شیاف و آمپول پروژسترون

نه عزیزممم نداشتم  فقط فولیک اسید _آسپرین_استرادیول _شیاف و آمپول پروژسترون

مامان ماهک امروز دیگه بی بی چک نزاشتی.؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزم چطوری؟ سوال منم هست  موندم چیکار کنم این ماه دوباره شروع کنم یا نه  منم می خ ...

سلام‌نداجان

خوب‌که‌نیستم..اماچاره‌چیه😔😔

خودت‌خوبی‌عزیزم..

ببینیم‌‌دوستان‌چه‌راهنمایی‌میکنن‌برامون

انشالله‌دفعه‌بعد‌دوتامونم‌مامان‌میشیم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام‌نداجان خوب‌که‌نیستم..اماچاره‌چیه😔😔 خودت‌خوبی‌عزیزم.. ببینیم‌‌دوستان‌چه‌راهنمایی‌میکنن‌برام ...

عزیز دلم واقعن درکت میکنم من خودم ۵بار انتقال منفی داشتم خودت بهتر میدونی دست ما نیست انشاالله دفعه بعد حتمن میگیره مطمئن باش سعی کن علتش پیدا کنی راستی تعیین جنسیت بودی؟

خواهش میکنم عزیزم ...من دوماه بعد سقطم رفته بودم پیش دکتر کلا روال کارش اینطوریه ویزیت اول آزمایش بر ...

اها خوبه پس از اس پرم هم مینویسه ...نه عزیزم من تهران نیستم ۴ ساعت راه دارم تا تهران