2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
منفی‌بود😔😔😔😔

اشکال نداره می دونم خیلی بده ولی منم دفعه پیش منفی شدم ولی چون قبلش بی بی زدم آماده بودم اندفعه مثبت شدم توم دفعه بعد حتما مثبتی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها ممنون عزيزم بعد صبحانه بخورم ؟من ال دي شروع کردم راستش دو تا بسته 20گرمي خريدم گفتم بزار بعد انت ...

اره بعد صبحانه بخور نه از الان بخور 

نه ولی فرنی با نشاسته خوردم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون از حرفای خوبت ، توکل به خدا .  زنگ میزنم به دکتر ببینم چی میگه . تو خونمون ماتم شده  ...

میفهمم چی میگی .من دی ماه انتقالم منفی شد بابا مامانم دوسه روز تمام گریه کردن .کم دردی نیست اما یه چند روز بگذره به روال عادی زندگی برمیگردی .توکل کن بخدا .یه مدت به خودت استراحت بده بعد یاعلی بگو دوباره وارد سیگل شو .تواین مدت هم حتما طبیعی اقدام کن بلکه خدا رحمتشو شامل حالت کرد طبیعی مامان شدی مثل مرضی جون و خیلی ازدوستان دیگه

اره عزیزم روز ۷هم میشه بری خیالت راحت تره همون روز ۱۱هم باید بری احتمالا بهت اچ سی جی میده ...من کلا ...

اخه درست نمیگن .من سری قبل دیرتر رفتم دکترم گفت خب دو روز قبلتر موعدت میومدی.الان دیره .منکه نمیدونم اینا خودشون باید توضیح بدن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
خخخ اره ولی خیلی سخته خیلییی

مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم ...احتمالا 2 قلو هست که بتات انقدر بالاست که روز 9 تو بی بی نشون داده ...خداروشکرت ❤❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
از روزی که امپول رو بزنی تا زمان تخمک کشی چند روز فاصلست؟ مرسی🌺

بستگی به جواب بدنت به داروها داره بر اساس سایز فولیکول ها روز عملو مشخص میکنه ولی اکثرا بین ۱۲ تا ۱۴ روزه بعضی ها یکی دوروز زودتر یا دیر تر

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسی عزیزمممم ایشالا آزمایشممم خوب باشه همه هم بزودی صاحت نی نی یا نی نی هااا بشن

هست عزیزم وقتی بی بی جواب بده دیگه ازمایشم خوبه چون هورمون اول تو خون میره بعد بی بی مبارکت باشه عزیزدلم 

میگم لک لانه گزینی هم داشتی؟ علائم چیا داشتی

بستگی به جواب بدنت به داروها داره بر اساس سایز فولیکول ها روز عملو مشخص میکنه ولی اکثرا بین ۱۲ تا ۱۴ ...

واسه پرسیدم که ببینم میتونم شهر خودم برگردم یا نه این وسط ❤️ممنون

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چه قد خوب پس حتما دولتیه ...به سلامتی عزیزم ❤❤

با اینکه دولتیه ولی من خیلی راضی بودم تا الان دکتراش قشنگ سوالاتو با حوصله جواب میدن من برج ۹ پارسال مطب شخصی رفتم کلی هزینه اخرم سیکلو برام شروع نکرد هر بار سنو با ویزیت ویه بهونه ای میاورد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی