2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنونم عزیزم،من نمیدونستم که شما هم مشکل دی اف آی داشتید،منم میگم محض احتیاط همسرم آزمایش بده ولی خی ...

ببین گلم بهترین روش اینه که حسابی آنتی اکسیدان مصرف کنن و بیضه ها رو خنک نگه دارن، دوری از فست فود و دود و دم، پیاده روی، مصرف مایعات و... اینا خود به خود dfi رو پایین میاره و مناسب میکرو 

حالا آزمایشش رو بدی بیشتر ذهنت درگیر میشه، منظورم اینه اگر براتون ننوشتن نگران نشید

ما دو بار همسرم dfi داد، بار اول 35

بار دوم 38.5 تازه بعد از کلی رعایت 

الکی روحیمون داغون شد، دیگه نزدیک پانکچر همسرم فقط آز اسپرم عادی داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.خدا حفظ کنه فرزندتو.شما دفه چندم باردارشدین.منم فقط تنبلی تخمدان دارم وهمسرم مشکلی نداره. ...

سلام عزیزم، ممنون جانم، منم بعد از 10 سال پیشگیری با اولین آی وی اف خدارو شکر نتیجه گرفتم، شما هم ان شاالله نتیجه میگیرید عزیزم نگران نباش

سلام عزیزم.خدا حفظ کنه فرزندتو.شما دفه چندم باردارشدین.منم فقط تنبلی تخمدان دارم وهمسرم مشکلی نداره. ...

چرا که نه حتما اندفعه دلت شاد میشه عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه انسولینیه عزیزم منم اولین بارمه ای وی اف میکنم امروز اولین امپولمو زدم خیلی استرس داشتم اولش ولی ...

مرسی از دلگرمیتون 🙏🙏🙏🙏فقط یه سوال ، شما می دونید چه فرقی بین سینال اف تک واحدی با سینال اف قلمی داره ؟ چون تا جایی که می دونم قلمیش خیلی راحت تره 

مرسی از دلگرمیتون 🙏🙏🙏🙏فقط یه سوال ، شما می دونید چه فرقی بین سینال اف تک واحدی با سینا ...

سینال تک واحدی من پودر جدا با اب باید خودت درستش کنی ولی قلمی خودش امادس

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی