2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048887 بازدید | 684679 پست
ای کاش نمی زدیم از صبح پکرم بد جور ، فردا ایشالا خیره  صبح میرین واسه آزمایش ؟

منم‌‌خیلی‌پکرم

ازحرصم‌بلندشدم‌حیاط‌وشستم‌‌وجاروکردم

کارهای‌خونه‌روکردم..آمپول‌پروژسترونمم‌دیرزدم

آره‌‌عزیزم‌صبح‌میرم‌آزمایش‌بدم

ببینم‌دکترم‌چی‌میگه..

حیف‌این‌همه‌آمپول‌زدم..جاهاشون‌دردمیکنه‌نمیتونم‌بشینم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه‌..اصلاعلایمی‌ندارم

حتی درد پریودی بعد انتقال نداشتی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که میخوای انتقال بدی ازاد نشدن و شدن فرقی برات نداره عزیزم اصلا نگران نباش...امیدوارم ضخامتت خوب ...

اخه عزیزم من باید از فردای ازادشدن شیاف پروژسترون بذارم برای جنین ۵روزه ۶روز باید پروژسترون استفاده کنم برای همین مهمه بدونم کی ازادشدن که شیاف استفاده کنم فرداهم میرم دکتر دیگه چیکارکنم خسته شدم امروز الکی رفتم 😞😞😞

آره عزیزم، هفته اول علائمی نداشتم جز درد خفیف ناحیه رحم و تخمدان، هفته دوم کم کم سینه هام درد گرفت و ...

عزیزم شمایه دخترداشتی برای پسرای وی اف کردی؟راضی هستی؟یعنی برگردی عقب بازانجام میدی؟

حقیقت منم شرایطم مثل شماست این ماه وقت ویزیت گرفتم امایکم دودلم

خدایابه امیدخودت🌺
خیلی بده ۱۴ دیگه باید نشون میداد دفعه اولته؟

آره‌‌عزیزم‌دفعه‌اولم‌بود

۵تاجنینم‌دارم..

اما‌برادفعه‌بعد‌‌‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌‌میدم‌بعدانتقال‌میدم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره‌‌عزیزم‌دفعه‌اولم‌بود ۵تاجنینم‌دارم.. اما‌برادفعه‌بعد‌‌‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌‌میدم‌بعدانتقال‌م ...

ایشالا مثبته باز خوبه جنین داری

منم خدایی نکرده منفی شدم حتما آزمایش ایمنی انعقادی میدم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم رینب جون😍😍 آره دلم میخواد اگه خدا کمکم کنه حداقل تا شیش ماه اول شیر خودم بدم اینستا ندارم ...

عزیزم چرا نشه حتی تا دو سال میشه یه مادر به بچه های سه قلو شیر خودش رو بده بدون نیاز به شیر خشک و اون بچه ها خیلی رشد عالی داشته باشن

اینو گفتم بدونی یه وقت فکر نکنی چند قلویی مساوی با کمبود شیر و شروع شیر خشکه

راستی گلم اگر بتونی یه شیر دوش برقی خیلی خوب بخری حسابی به زیاد شدن حجم شیرت کمک میکنه

واسه اون تفریح بعد از زایمان کاملا بهت حق میدم منم از پارسال همش تو خونم و گاهی یه چرخی با ماشین بیرون میزنیم، دعا کن زودتر این بیماری از کره زمین جمع بشه، هر چند خبرای خوب برای واکسن کرونا خیلی امیدوار کننده هست

فدای تو مهربونم همچنین خودتون و کل بچه های اینجا خیلی سخته چشم انتظاری تو دعاهام برای تک به تکتون دع ...

عزیز دلم دعادرحق دیگران زود مستجاب میشه ماهمه برای هم دعامیکنیم ایشالا  همه ی دوستای تاپیک وهمه ی منتظرای نینی به زودی دلشون شادمیشه  😍😍😍شماهم همینطور 😘😘

سلام خانوما من یکشنبه پانکچر دارم و خیلی استرس دارم بعد امروز دکتر برام آزمایش استرادیول نوشت.واسه ...

سلام عزیزم بهت حق میدم، ولی سعی کن کنترل کنی حست رو 

منم این آز رو دادم، واسه اینه که ببینن هایپر میشی یا نه و اینکه ببینن میشه انتقال بدی یا باید فریز کنن 

سلام دوستانی که رویان میرید ،اطلاع دارید که رویان به dfi اعتقاد داره یا ن ؟آخه همسر من با توجه به ای ...

سلام عزیزم رویان که رقمی نیست، کل دانشمندان دنیا هنوز به نتیجه نرسیدن dfi بالا با شکست ivf رابطه داره یا نه

ولی آزdfi رو اونجا انجام میدن

واسه ما هم به اصرار خودمون انجام دادن اما واقعا ارتباطی نداشت و فقط بالا بودنش یه مدت بهمون استرس الکی داد

من مطب خصوصی میرم دکتر قوامی عادل ...اینجا کسی نمیشناسنش 😐😐😐😐ولی واقعا دکتر خوبیه من ازش راضی ام ...

منم پیش عارفی میخوام برم مطبه ولی نمیدونم چرادودلم 😖😖

خدایابه امیدخودت🌺