2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
اگه خدای نکرده فردا جوابم منفی باشه سیکل بعدی کی شروع میشه ؟

خدا نکنه ولی بستگی به دکتر داره بعضیا بلافاصله انتقال میدن ولی دکتر من ۲تا پریرباید بگذره بعد انتقال میده

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنونم عزیزدلم شما باردار هستید تورو خدا برام خیلی دعا کنید من مثبت بشم من خیلی محتاجم به دعا 

نه گلم باردار نیستم، من 24 خرداد انتقال دادم و فردا وقت آزمایشم هست البته امروز بی بی زدم منفی شد ، داغون شدم می خوام گریه کنم ولی پیش مامانم اینا نمی تونم 

فردا منفی شه ی راست میرم خونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه ولی بستگی به دکتر داره بعضیا بلافاصله انتقال میدن ولی دکتر من ۲تا پریرباید بگذره بعد انتقال ...

من بهمن پانکچر شدم بعدش هایپر شدم و دکترم گفت فروردین بیا 

بعدم کرونا شد و خرداد انتقال دادم  

انشاله که میگیره گلم اصلا استرس نداشته باش🌹🌹🌹 من این ماه ویزیت کنم چقدرزمان میبره تاانتقال؟

اولش که ویزیت بشیدوضعیت رحمتشون بررسی میکنن و روز دوم سیکل بهتون دارو میدن شروع میکنید داروها رو استفاده می‌کنید دوروز درمیون هم به مطب مراجعه میکنید برای برررسی وضعیت بعد خودشون میگن که چه زمانی تخمک کشی میکنن برآت و امپول آزاد سازی هم همون ساعتی که میگن باید زده بشه بعد که تخمک کشی شدید جنین و اسپرم باهم لقاح میدن بهتون رنگ میزنن که چندتا جنین دارید دیگه بستگی بنظر دکتر دوروز یا سه روز یا پنج روز یا حتی یک ماه دیگه انتقال میدن 

من بهمن پانکچر شدم بعدش هایپر شدم و دکترم گفت فروردین بیا  بعدم کرونا شد و خرداد انتقال دادم&n ...

احتمالا دو یا سه پری انتقال میده 

ایشالا مثبت میشی احتیاج نداری که کی انتقال بده برات دکتر دوباره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم باردار نیستم، من 24 خرداد انتقال دادم و فردا وقت آزمایشم هست البته امروز بی بی زدم منفی شد ، ...

امیدوارم بحق فاطمه زهرا خدادلتو شاد کنه منم برات دعای ناد علی میخونم که جوابت مثبت بشه 

اره لعنتی پری هم وقتی میخوای بشی نازداره ...من راستش استرس تخمکو ندارم چون بهم گفته بودن ازمایش ال ا ...

شما که میخوای انتقال بدی ازاد نشدن و شدن فرقی برات نداره عزیزم اصلا نگران نباش...امیدوارم ضخامتت خوب باشه و انتقال بدن فقط فردا باز یاداوری کن با بیمارستان هماهنگ کنن برای پی جی دی

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
احتمالا دو یا سه پری انتقال میده  ایشالا مثبت میشی احتیاج نداری که کی انتقال بده برات دکتر دوب ...

انشالله 

نذر کردم اگه خدا بخواد بعد اینکه خودم صاحب دو تا نی نی شدم 

بقیه جنین هام رو اهدا کنم .

عزیزم نمیدونم آنوکسارو برای چی نوشتن برات چون منم هایپر شدید شدم ولی برام ننوشت رویان فقط یه نوع شرب ...

چون پریود شدم میگم شاید انوکسا بزنم باعث شه خونریزیم بیشتر باشه 

فردا زنگ میرنم دکتر ببینم چی میگه 

ممنون عزیزم 🌹❤️

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..