2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا یه عالمه جنین خوب و عالی برات تشکیل بشه.مطمئن باش وقتی برای همه دعا میکنی اون نیت خیر حتما به ...

مرسی لیلا جونم انشالله تو همین انتقال مامان یه دوقلوی ناز میشی 

البته دیشب یه شوک وارد کردم چون حس کردم وزنم دیگه کم نمیشه چند تا قاشق برنج خوردم ولی از امروز دوبار ...

سلام عزيزم من وزن نکردم خودمو بنظرت برم وزن کنم ببينم کم کردم يا نه؟

خدایا....معجزتوبهم نشون بده ...خیلی منتظرم  برای نی نی دارشدنم صلوات میفرستی خاهری ؟دعاکن نی نی رو سالم بغلم بگیرم خاهری ...

من بعد تخمک کشی که شکمم آب آورد  دکتر برام ۱۲ تا انوکسا نوشت تا الان ۸ تاشو زدم 

کسی اطلاعی داری برا چی نوشته برام‌؟

امروز پریود شدم ۴ تای دیگش مونده و کاملا خوبم دیگه مشکلی ندارم بخاطر هایپری بنظرتون لازمه اون ۴ تارو بزنم؟ 

یه هفته زودتر از موعد پریود شدم میتونه بخاطر آمپولا باشه ؟

همیشه ۳۱ روزم  

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
قراره رویان میکرو کنید یا اونجا فقط آزمایش دادید؟من اول خیلی برام dfi مهم نبود ولی امروز داخل پیج مر ...

میشه بگی چی بود موضوعش استاره جون 

منم خیلی برام مهم‌نبود چون به دکتر خودم گفتم ننوشت برا همسرم گفت اگه لازم بود اورولو مینوشت براش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من بعد تخمک کشی که شکمم آب آورد  دکتر برام ۱۲ تا انوکسا نوشت تا الان ۸ تاشو زدم  کسی اطلا ...

عزیزم نمیدونم آنوکسارو برای چی نوشتن برات چون منم هایپر شدید شدم ولی برام ننوشت رویان فقط یه نوع شربت با یه قرص نوشتن که برا بهبود علائم هایپر بود....دکتر بهم گفته بود وقتی پری میاد همراهش علائم هایپری هم از بین میره،،شما هم اگه دیگه داروی هایپری استفاده نکنی اشکالی نداره چون پریود عوارض هایپرو از بین میبره واسه همینه دیگه درد نداری و  اذیت نمیشی...

بله پانکچر کردم اما تعداد تخمکام رو بهم نگفتن باید شنبه زنگ بزنم چرا نمیگن

نگفتن بهت!!!!!چه جالب،من بابل که بودم تعداد و بهم گفتن

توی رویان هم یه برگه میدن دستمون تعداد تخمکا توش نوشته...اینا نمیگن طرف دلش آب میشه تا شنبه دوس داره بدونه

ولی اشکالم نداره یهو بهت میگن چندتا جنین داری خیالتون راحت میشه تا چشم رو هم بذاری فردا میشه عزیز،انشالله همه تخمکاتون جنین باکیفیت و قوی و شیطون میشن...

آره عزیزم، هفته اول علائمی نداشتم جز درد خفیف ناحیه رحم و تخمدان، هفته دوم کم کم سینه هام درد گرفت و ...

ایشالا بسلامت بگذرونی این دوران و و پسر گلتم بسلامت بغل کنی💙😚

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بی بی زدم منفی شد 😐😐

عه واقعا حالافردا  ازمایش بده بیبی چک معتبر نیس که من خودم تو اقدام طبیعی دوروز قبل موعدم ازمایش بتا ۲بود روز موعدم ۸۲۴بود ایشالا فردا باخبر خوش میای 😍