2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

سلام خانوما من یکشنبه پانکچر دارم و خیلی استرس دارم

بعد امروز دکتر برام آزمایش استرادیول نوشت.واسه چیه این آزمایش؟؟؟

@زینبی_بابا    

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، عزيزم من اولي رو با آي وي اف بارد ...

خدا هرسه تاشو برات نگه داره .خیلی ذوق کردم بخدا .تبریک میگم عزیزم .خدا ازاین نعمت ها به منتظرا بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی جواب دادی .گلم انوکسا نوشته زیر بیست وپنج .پروژسترون زیر سی .من هردوشو توکمد نگه داشتم .دکتردار ...

والا من انوکسا که گرفتم داروخونه گفت حتما بذار یخچال 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

سلام دوستانی که رویان میرید ،اطلاع دارید که رویان به dfi اعتقاد داره یا ن ؟آخه همسر من با توجه به اینکه سابقه dfi بالا داشت ولی این آز رو براش ننوشتن 

@زینبی_بابا    

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خدا کنه به دلت افتاده مثبت میشم؟ 

انشاءالله عزیزم.مثه من.دفعه دوم.مثبت میشی😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام نفسی جون خوبی گل پسرمون چکار میکنه 💙💙

سلام.عزیزم.قربونت خودت خوبی؟

گل پسری هم خوبه.ماشاءالله حساااابی شیطون و درحال ورجه وورجه..مدام دنبالشم ک.اسیبی بهش نرسه

مشغله شیرینیه ب امیدخدا قسمت خودت و تک.تک دوستان😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سارا جون اينقدر به خودت استرس وارد نكن ، باور كن بچه ها هم كاملا متوجه استرس ما بزرگترها ميشن ، من ه ...

مامان سبحان تیکرت😍😍😍😍

بگوببینم.چ خبره

انشاءالله عزیزم.مثه من.دفعه دوم.مثبت میشی😊

ایشالا دفعه پیش هیچ حسی نداشتم اندفعه تخمدانم نبض می زنه گاهی اوقاتم‌تیر می کشه امیدوارم اتفاقی افتاده باشه🤗😍😍

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام خانمي خوبي عزيزم ؟ ني ني ات خوبه ؟ بله خانمي ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه ، والله اين يكي دي ...

واای عزیزم.الان پیامتودیدم

مباااارکه😍انشاءالله بسلامتی

بلوتوث خوب امدی😁😁😁

منم خیلی دلم میخاداینجوری ولی حس میکنم.حداقل تا یکی دوساالگی پسرم توانشو ندارم ازترسم جلوگیری میکنم 

البته چندباری هم از کنترل خارج شده 😅ولی خبری نشد😂

نفسی جون زیر دلم تیر میکشه 

میخام.بهت بگم.خودتو درگیر علایم نکن ولی میدونم ک نمیشه

چون خودم مدام فکرم ب علایم بود..پس درد و علامتاتو ب فال نیک بگیر😍

میخام.بهت بگم.خودتو درگیر علایم نکن ولی میدونم ک نمیشه چون خودم مدام فکرم ب علایم بود..پس درد و علا ...

اره این حرفا درسته ولی ادم دست خودش نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود