2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
نه نازنین جون بچه اولمه  مرداد پارسال انتقال دادم که دوقلو باردار شدم یه دختر و یه پسر  و ...

عه عزیز دلم  خدا دوست داشته جاشونو برات پرکرده ایشالا پرنسست سالم وسلامت میاد بغلت ببخشید باعث شدم یادت بیوفته ناراحت شدی ...منم مرداد ماه سقط کردم ۱۲هفته خیلی حالم بد بود  مادرشوهرم نذر کرده اگه تا روز عید غدیرباردارشدم  شیرینی پخش کنه ...چون نزدیک عید غدیر بودش 

خب خدا رو شکر، ممنون عزیزم، خیالم راحت شد، درد و عوارض این آمپولهای هورمونی یک طرف، استرس هم یه طرف، ...

عزیزم ایشالا میری و سایزش عالی شده 

اگه اشتباه نکنم ۱۸ به بالا 

فقط آمپول آزاد سازی رو که دکتر داد یادت باشه سر ساعتی که میگه بزن بعد واسه تخمک کشی هم یادت باشه سر وقت تو بیمارستان باشی که یه وقت خدایی نکرده زودتر آزاد نشن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشالا میری و سایزش عالی شده  اگه اشتباه نکنم ۱۸ به بالا  فقط آمپول آزاد سازی رو ک ...

باشه عزیزم،خیلی ممنونم بابت پاسخگوییت گلم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عه عزیز دلم  خدا دوست داشته جاشونو برات پرکرده ایشالا پرنسست سالم وسلامت میاد بغلت ببخشید باعث ...

نه عزیزم اشکالی نداره اتفاقا خوبه دوستان میبینن امیدوار میشن که ایشالا طبیعی میشه نمونش مامان سبحان 

ممنووون از دعای قشنگت

خیلی ناراحت شدم گلم ایشالا که تا عید غدیر مامانی و مادرشوهرت شیرینی پخش میکنه به اون اتفاق فکر نکن انشاالله این بار یه بارداری سالم رو تجربه میکنی 

چرا طبیعی اقدام نکردی ؟ جنسیت خیلی واست مهمه گلم ؟به خاطر این استرس ها میگما 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام خانمي خوبي عزيزم ؟ ني ني ات خوبه ؟ بله خانمي ان شا الله قسمت همه منتظرها بشه ، والله اين يكي دي ...

واااااای عزیزم بارداری بسلامتی؟ مامان سبحان شما اولی رو فقط با آی وی اف باردار شدی؟ بعدش دوقلو طبیعی؟؟ الآنم که الهی شکر طبیعی باردار شدی، درست گفتم عزیزم؟ بچه هات الآن چند وقتشونه؟ 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وای عزیزم تبریک میگم😍😍.خیلی جالبه.ذوق کردم.واقعا حکمت خداست. بچه اول رو با ای وی اف سومی رو با جلو ...

ممنونم عزيزم ، واقعا هيچ وقت نبايد از رحمت خدا نااميد شد ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد .

واااااای عزیزم بارداری بسلامتی؟ مامان سبحان شما اولی رو فقط با آی وی اف باردار شدی؟ بعدش دوقلو طبیعی ...

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، عزيزم من اولي رو با آي وي اف باردار شدم دخترم الان تقريبا ٢٧ ماهش هست ، دومي و سومي رو طبيعي ، من دوقلو ندارم پسرم كه دومي هست ١١ ماهه هست ، و سومي هم اختلاف سنيش با پسرم ١٨ ماه ميشه .

نه عزیزم اشکالی نداره اتفاقا خوبه دوستان میبینن امیدوار میشن که ایشالا طبیعی میشه نمونش مامان سبحان& ...

اره خیلی خیلی خوشخال میشم دوستان بعد اونهمه انتظار طبیعی باردارمیشن خیییلی شیرینه خدا برای همه تودلیاشونو حفظ کنه 😍😍😍شوهرم خیلی اصرار میکرد وگرنه برای من زیاد مهم‌نیس الانم شوهرم اندازه ای که‌من میدونم واطلاعات دارم نداره استرسش کمتر ازمنه بیچاره همش میپرسه میگه امپولا درد دارن یا میگه یه وقت به بدنت اسیب نرسه چون مجبورم کرد ای وی اف کنم 😟😞😞😞😞😞الانم من بیشتر ازاینکه به فکر مثبت شدن باشم ازاسترس اینکه اون ۵تا جنین چندتاشون سالم میان بیرونو چندتاشون از مرحله پی جی دی رد میشن خواب ندارم 😐😐😐😐

سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، عزيزم من اولي رو با آي وي اف بارد ...

ای جوووونم الهی شکر، خدا حفظشون کنه 

منم تصمیم دارم به امید خدا خیلی زود بعد از زایمانم، دوباره اقدام کنم، چون اصلاً دوس ندارم برم تو پروسه آی وی اف 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلامت باشي عزيزم ، ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد ، عزيزم من اولي رو با آي وي اف بارد ...

خییلی خیلی مبارک باشه عزیزم فاصله سنیشونم چقد کمه خیلی خوبه اینطوری 😍😍😍😍