2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
اومدی‌ایران‌حتمااول‌آزمایش‌ایمنی‌وانعقادی‌وتیریید‌وبده احتمال‌۹۰درصد‌تویکی‌ازاینامشکل‌داری.. همسای ...

اره حتما آزمایش میدم 

بچه اولم رو ۵-۶ ماه طول کشید باردار شدم ولی هیچ مشکلی در طول بارداری نداشتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟شما وارد سیکل شدید؟با کدوم دکتر گفتید مشکلتون فقط dfiبود؟مورفو چند بود؟

بله عزیزم وارد سیکل شدم انشاله اواخراین ماه تخمک کشی میکنیم دکترتو صارم دکترعلیرضایی بود که تازکیارفته مام منم رفتم مام.بله dfi 30 بود باداروشده ۱۱و ۱۶.مورفولوژی ۴بود بعدمصرف دارو واسه dfi شده ۳

سلام دوستان میشه یکی راهنمایی کنه من ۱۲ تا امپوله سینال اف و۱۲تا پی دی هومونگ گرفتم من دستورشو یاددا ...

سلام خوبی؟؟من ی پودرو داخل ی اب میریزم فقط گف دوتا هومونگ داخل ی سرنگ تزریق..سینال برا ۲ روز استفاده میکنی؟ب من گف رو ۳۶ بزار تزریق کن فرداشم همونو دوباره بقیشو تزریق کن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
سلام خوبی؟؟من ی پودرو داخل ی اب میریزم فقط گف دوتا هومونگ داخل ی سرنگ تزریق..سینال برا ۲ روز استفاده ...

سلام عزیزم به من گفت هومونگ و یه اب با دو تا پودرو بزنم سینالم همین طور وبرایه شش روز بهم داده کلا دوازده تا دارم امپول از هر کدوم بعد برم سونو از روز دوم پری شروع کنم ولی  ..... شما روزی چند تا هومونگ وچند تا سینال میزنید؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام خوبی؟؟من ی پودرو داخل ی اب میریزم فقط گف دوتا هومونگ داخل ی سرنگ تزریق..سینال برا ۲ روز استفاده ...

هم هومونگ وهم سینالو یه پودرو یه اب میزنید؟

ببخشید زیاد سوال می پرسم شما هم تعیین جنسیت میکنید ؟

ایشالا مامان شدی عزیزم ...امپولاتو تزریقاتی برات میزنه یا بلدین خودتون 

خداکنه‌خواهری..دعاکن

آمپولامو‌زنداداشم‌برام‌میزد‌‌...یه‌چندروزیه‌خودم‌میزنم

یادگرفتم‌...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره عزیزم امروز نهم سیکلمه رفتم صخامتم ۷.۲بودش گفت خوبه هیچ دارویی نمیخورم فولیکول ۱۵هم داشتم گفت &n ...

وای

چقدرخوشحال‌شدم‌برات‌..خداروشکر‌

انشالله‌ب‌سلامتی‌انتقال‌بدی‌‌‌ومامانی‌بشی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خانما شیاف رکتال میزارم امشب همش دلپیچه دارم و ببخشید بیرون روی ماله اونه؟

بله عزیزم برای منم همینجوری بود از وقتی شیاف استفاده کردم دیگه استرس یبوست رو نداشتم اصلا😊😊😊

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...