2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046344 بازدید | 684509 پست
راستی دوستانی که انتقال دادید تک به تک نتونستم منشن کنم امیدوارم ببینید پیاممو دکتر من خیییلی تاکید ...

جدی اینجا گفتن رکتال بهتره و اصلا بیرون نمیریزه منم فقط رکتال گذاشتم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
جدی اینجا گفتن رکتال بهتره و اصلا بیرون نمیریزه منم فقط رکتال گذاشتم 

امروز دکتر بهم گفت فقط واژینال بذار دفعه قبل هم گفته بود واژینال ، اره اکثردوستان دیدم نوشتن که رکتال میذاشتن منم واژینال میذارم شماهم اگه بدت نمیاداز لزج بودن وکثیف کاری واژینال بذار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم امروز نهم سیکلمه رفتم صخامتم ۷.۲بودش گفت خوبه هیچ دارویی نمیخورم فولیکول ۱۵هم داشتم گفت &n ...

کیت ال اچ چیه ؟؟

یعنی نشون میده که تخمک آزاد شده ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
کیت ال اچ چیه ؟؟ یعنی نشون میده که تخمک آزاد شده ؟؟

اره عزیزم یه چیزی مثله بیبی چک هستش توادرار میذاری روزایی که یه خطه یعنی تخمک هنوز ازادنشده روزی که دوخط میشه یعنی ازادشده  چون اعتباری نیس به این کیت ها دکتر برام ازمایش ال اچ هم نوشت اگه جمعه هم ببینم کیت مثبته باید همون جمعه ای برم ازمایش ال اچ بدم ومطمین بشم ازادشدن بعد پروژسترون استفاده کنم 

سلام 😥 بچه ها من امروز رفتم بیرون ،یهو تو پیاده رو پام گرفت به یه چاله محکم خوردم زمین😭 با دست و زانوم ،به شکمم ضربه نخورد ، الان بنظرتون برم دکتر؟یا فردا برم بهداشت فقط صدای قلبشو چک کنم؟😢😢

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام 😥 بچه ها من امروز رفتم بیرون ،یهو تو پیاده رو پام گرفت به یه چاله محکم خوردم زمین😭 با دست و ز ...

مواطب باش نه حرکت بچه رو ببین اگه تکون می خوره جای نگرانی نیست

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
اره عزیزم یه چیزی مثله بیبی چک هستش توادرار میذاری روزایی که یه خطه یعنی تخمک هنوز ازادنشده روزی که ...

چرا سونو ننوشته با سونو که دقیق تر معلومه که آزاد شده یا نه 

انشالله این ماه بسلامتی انتقال بدی و باردار بشی و از این چیزا حسابی راحت بشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چرا سونو ننوشته با سونو که دقیق تر معلومه که آزاد شده یا نه  انشالله این ماه بسلامتی انتقال بد ...

گفت اگه روز شنبه شد بیا سونو ...اره ایشالا هممون خلاص بشیم ازدکتر رفتن وبلاتکلیفی 

چرا سونو ننوشته با سونو که دقیق تر معلومه که آزاد شده یا نه  انشالله این ماه بسلامتی انتقال بد ...

احتمالا برای پنجشنبه وجمعه ازادبشه که دکترم اون روزا نیست برای همین ازمایش نوشت که دقیق باشه 

مواطب باش نه حرکت بچه رو ببین اگه تکون می خوره جای نگرانی نیست

اخه مشکلم همینه که یه روز حرکتشو حس میکنم چند روز نه ،الان نمیتونم تشخیص بدم چی شده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام دوستان میشه یکی راهنمایی کنه من ۱۲ تا امپوله سینال اف و۱۲تا پی دی هومونگ گرفتم من دستورشو یاددا ...

سلام.

داروخانه همیشه به تعداد پودرها به شما آب رو میده. شما اونجوری که دکتر گفته استفاده کنین. ۲ تا پودر راحت توی ۱ آب حل میشه، نگران نباشین، برای اینکه مقدار مایع کمتر باشه و کمتر تزریقش آدم رو اذیت کنه میگن ۲ تا پودر با ۱ آب.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
فدات بشم من انشاللهبه حق بی بی فاطمه زهرا به طور معجزه ای باردار بشی 😍😘انشاالله خبر مادر شدنت رو ب ...

مرسی قربونت برم لطف داری  ....انشاالله خدا از دهنت بشنوه...

انشالله برای تو و بقیه خانمای تاپیک هم....الهی همه به نوبت بیایم خبر مامان شدنمونو بدیم

اره گلم من بعد از لکه بینی کمرم درد گرفت پایینش. بعد ول کرد الان خوب شده. نمیدونم چرا سابقه نداشتم و ...

منم همینطور تا حالا اینطور نشده بودم...من زیر دلم بیشتر تیر میکشید...