2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
سلام عزیزم،آمپولی که بهت میدن امپول سینافکت یا مشتقات اونه مطمئنا و اینکه برا خیلیا سیکل ۴۵ روزه انت ...

سلام عزیزم. من برای انتقال زنگ زدم روز اول پریودم بود گفت چون بعد عید ویزیت نشدی باید ا‌ول دکتر زنان ویزیتت کنه. بهم برای ۱۲ روز بعد وقت ویزیت داد. رفتم دکتر بهم آزمایش و اینا داد. گفت برو پریود که شدی بیا سونوگرافی. من روز جمعه اش پریود شدم بیخودی بعد دو هفته. وقتی رفتم اونجا سونوگرافی جواب آزمایشم آماده نیود گفت بعدا بیار. فک کنم شما هم بری ویزیت شی بگن روز دوم سوم پریودت بیا سونوگرافی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. من برای انتقال زنگ زدم روز اول پریودم بود گفت چون بعد عید ویزیت نشدی باید ا‌ول دکتر زنان ...

ممنون عزیزم،،آزمایش کلی دادم ۵ شنبه گه میرم ویزیت میبرم تا ببینم کی پری میاد برم سیکلو شروع کنم..مرسی که جواب دادی  

سلام خانما من ۱۵ خرداد پری شده بودم ۱۴روزه دیگه تا پری بعدم مونده امروز صبح لکه دیدم. لکه تیره رنگ م ...

سلام عزیز احتمالا تخمک گذاری کردی تخمکت آزاد شده بعضی وقتا موقع تخمک گذاری پیش میاد منم این ماه دقیقا مث شما وسط سیکلم یه لک قهوه ای با خونابه دیدم...

جمعه ساعت 5 بعدازظهر واسه من میشه 13 روز  به من گفتن شنبه آزمایش بدم .

من‌ده‌‌ونیم‌صبح‌انتقال‌دادم

یدونه‌جنین‌گریدAدوتاگریدB..‌سه‌روزه

‌منو‌روزآزمایشمو‌‌نهم‌نوشتن‌...دوشنبه‌بایدبرم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اره گلم دقیقا همینجوری بود. شما هم کمر درد داشتی؟ بارداری پیش اومد یا نه؟😍

نه بابا  

من ۴ بار آی یو آی کردم هر دفعه هم دو یا سه تا تخمک بالغ داشتم حامله نشدم اون وقت طبیعیییییی!!!!!!!

عمراااا

اما انشالله تو میشی این ماه،،، کلی هم خوشحال مون میکنی...

اره گلم دقیقا همینجوری بود. شما هم کمر درد داشتی؟ بارداری پیش اومد یا نه؟😍

دیروز پریروز درد پری داشتم نمیدونم چرا نمیاد بزنگم رویان وقت بگیرم برم سونو برا کارای انتقال  نه من اون موقع که وسط سیگل بود فقط یه قطره خون دیدم کمردرد نداشتم...شما داری عزیزم؟؟؟

سلام .خانما من رفتم توی سیکل میکرو .چون خودمم عجله داشتم خسته شدم دیگه حوصله راههای دیگه را نداشتم.البته بیمارستان دولتی پارسال یه بار ivfکردم نشد. الان اومدم پیش دکتر دیگه . تعریفشونو خیلی شنیدم .حالا سوالم اینه که باتوجه به اینکه من یه بار ivfمنفی و یه بارiuiمنفی داشتم و تا بحال اصلا باردار نشدم آزمایش ایمنی انعقادی نباید برام مینوشت؟ فقط ذخیره تخمدان و استرادیول نوشت .میگن هرچی ندونی بهتره ها الان من دارم آمپولامو میزنم یهو این فکر مث خوره افتاد به جونم.به ماما گفتم گفت نه بابا نمیخواد!!!

عزیزم بعد هیسترو بهت آنتی بیوتیک داد؟ اگه از عوارض دارو هم باشه بیشتر به نظرم مال استرادیول میتونه ب ...

آنتی بیوتیک خوردم.کار سنگین که نه ولی یه پیاده روی آرام ۳۰ دقیقه ایی داشتم از اون روز به بعد اینجور شدم و همزمان با شروع داروهام هم بود.

یعنی چی محتوای ژنتیکی تشکیل شده؟

یعنی مثلا یه گوشه از DNA شاید یه مشکلی داره که تو هیچ آزمایشی هم ممکنه نشون نده ولی همون مشکل باعث میشه جنین به رشد ادامه نده و در تمامی زن و شوهر های کاملا سالم ممکنه پیش بیاد و کاملا طبیعی هست 

اگر تمام سلول های تخم(جنین) های تشکیل شده به رشدسون ادامه میدادن اون وقت دنیا پر میشد از افراد با مشکلات عجیب و غریب ژنتیکی و مثل الان نبود که بیماری های ژنتیکی کم باشه، اون وقت هر کسی سالم به دنیا میومد شانس آورده بود اساسی