2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
دور از جونت عزیزم، با خودت مهربون باش افسردگی بعد از زایمان طبیعیه ولی باید پیش دکتر بری تا خوب بشه ...

چه دکتری برم زینب جون؟

حالم خیلی بده خیلی خیلی بد!

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
جدی من عاشق سمنوم پس بخورم  سارا جون از کی علائم داشتی من اصلا هیچ حسی ندارم 😔

دنبال علائم نباش گلم...اکثر مامانها علائم نداشتن تو گروه...منم علائم خاصی نداشتم.فقط یادمه که روز ده انتقال به بعد احساس میکردم که تب کردم و سرماخوردم!شایدم سرما خورده بودم واقعا 😁

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز من امروز روز 8 سیکلم و دارم داروهای قبل از تخمک کشی رو استفاده می کنم، شکمم خیلی درد می کنه و ن ...

راخی نداره متاسفانه ...همون پروثیین و سفیده تخم مرغ آبپز رو بخور فقط

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانم‌ها سلام ببخشید من تازه واردم و هی سوال واسم‌ پیش میاد تخمکها رو روز چندم سیکل انتقال میدن؟

تخمک و میگیرن با اسپرم جنین که تشکیل شد جنینارو انتقال میدن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
@ماهیرخ1   بیا سوال دارم گلم، میگم مجدد دکتر برای قبل از عمل تخمک کشی برام آزمایش کرونا نوشته ...

آره عزیزم .منم یکبار اول سیکل دادم یکبار سه روز قبل از عمل ...گفت اعتبارش تا چهار روزه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
خانم‌ها سلام ببخشید من تازه واردم و هی سوال واسم‌ پیش میاد تخمکها رو روز چندم سیکل انتقال میدن؟

اگر هایپر نشین ۳ تا ۵ روز بعد از تخمک کشی

اگر هایپر بشین ۲ ماه بعدش

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان  نمی دونم من رو یادتونه یا نه؟  شوهرم آزو اسپرم بود بیوپسی هم کرد چیزی نبود ...

سلام عزیزم.لطفا وقتی همسرتون بعد ازیه دوره درمان ازمایش داد حتما بیاین اینجا نتیجه رو بگید.خواهش میکنم فراموش نکن واگه تونستی من روهم صدا بزن.ان شاالله باهمین طب سوزنی نتیجه بگیری و هیچ وقت وارد پروسه سخت و عذاب اور میکرو نشی.

سلام عزیزم اکوی قلب جنین رفتی؟من شنبه بیمارستان طبی اطفال  وقت گرفتم واسه امروز بهم وقت دادن هز ...

سلام عزیزم بسلامتی آن شالله،،،  شلوغ بودش؟؟؟ 

دکتر تاریخ دفترچه منو برای فردا زده و گفته تا هفته ۲۱ میتونم انجام بدم،  من باید پنجشنبه برم یا مرخصی بگیریم،،  قیمتش خیلی خوب شدش نسبت به جاهای ديگه،،، من بیمه تامین اجتماعی دارم اونجا قبول میکرد؟؟؟