2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خدا  رو شکر خوبیم خودت خوبی‌؟  گلم جواب سوالت رو خودت دادی، معلومه 15 ساعت نش ...

فدات ماهم خوبیم خداروشکر

یعنی با اون جواب آزمایشه که فرستادم نمیشه طبیعی باردار شد؟آزمایشش رو دیدی؟

من ۲۷سالمه هنوز میکرو نکردم 

آنالیزش تقریبا نرمال شده فقط dfiبالاست 

امیددارم که طبیعی بشه ...یعنی نمیشه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه سوال این آزمایش رو تو مرکز ناباروری انجام دادین؟  

آزمایشگاه خصوصی شیراز...که مرکز ناباروری میفرستن اونجا 

من نمیدونم صبر کنم ممکنه طبیعی بشه یا بعلت dfiطبیعی نمیشه ....

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

سلام دوستان خواهشا هر کی میدونه راهنمایی کنه من امروز رفتم اکوی قلب جنین انجام دادم ۱۸ هفته ام گفت یه سوراخ کوچیک تو قلب جنین هست خیلی ترسیدم کسی بوده اینطوری باشه مشکلی واسه جنین پیش میاد😔

خدااااایا صدهزار مرتبه شکرت بابت معجزه قشنگت😍😍
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید من از دوم پری امپولامو شروع میکنم میشه بگیدقرص چی بخورم تقویتی تا تخم ...

قرص اوابوست و ببین میتونی پیدا کنی اگر نبود فرتیل اید زنانه هم عالیه....اینوفولیک هم خیلی خوبه حتما بخر و روزی دوتا بخور

برای شوهرت هم فرتیل اید مردان خیلی خوبه و ال کارنتین

بله گلم برای جلوگیری از آزاد شدن ناگهانی و ناخواسته تخمک ها هست، نمیذاره هورمون LH یهو بالا بره

آها ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم دکتر غدد بردم... یه دوستی توضیح دادن بالاتر برای کم کاری تیروییده که منم قرصشو میخورم ونرمال شده ...

خب خداروشکر 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکتر برام سینال اف نوشته گفت یخچالیه حالا یادم رفت بپرسم قبل از تزریق باید به دمای اتاق برسه یا لازم ...

اگه به دملی اتاق نرسه هم مشکلی نیست من بلافاصله بعد از اینکه از یخچال بیرون میاوردم خودم تزریق میکردم

هنوز  نمیدونم چند تا جا زنگ زدم و قیمت‌ها مختلف هم شنیدم، بیمه تکمیلی ما هم هزینه شو قبول نمیکن ...

سلام عزیزم اکوی قلب جنین رفتی؟من شنبه بیمارستان طبی اطفال  وقت گرفتم واسه امروز بهم وقت دادن هزینه ش هم با بیمه سلامت ۷۰تومن شد❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》