2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم  5 سال اقدام به بارداری ام ولی حتی بارداری پوچ یا سقط هم نداشتم آزمایش های خودم و ع ...

عزیزم میکرو و ای وی اف فرقی ندارن و یکی هستن...و خیلی کار درستی میکنی که انجامش میدی...یه مرکز خوب یا یه پزشک معروف رو انتخاب کن و یا علی بگو و شروع کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به لیلا جون....چه حرف شرینی بت گفته....خدا خیرش بده ....منم با این حرفاش امیدوار شدم.ایشالا امسال ...

خوبی عزیزم؟ خدا کنه لی لی جون. انشالله که به زودی دعات در حق خودت و خودم و دوستامون مستجاب شه. منم کلی امیدوار شدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم میکرو و ای وی اف فرقی ندارن و یکی هستن...و خیلی کار درستی میکنی که انجامش میدی...یه مرکز خوب ی ...

ممنونم عزیزم از پاسخگوييت 

ولی شما ميدونيد از زمان اقدام به میکرو چقد طول می کشه?? 

بعداين دکتر نصر کجاست که همه اسمشو آوردن?? 

بیمارستان کجابرم که تو تهران خوب باشه??

شرمنده اينقد سوال پرسيدم

گرید aعالیه یعنی تقسیم سلولیش بالاترین سرعت و نظم رو داره گرید bمتوسطه و c هم ضعیفه...

ممنونم امروز زنگ زدم گفتن جنین من متوسط رو به ضعیف بوده ،کاش اینجوری با آدم بازی نمیکردن میگفتن نمیشه برو دوباره سیکلو شروع کن اینجوری بیشتر آدمو اذیت میکنن

ممنونم امروز زنگ زدم گفتن جنین من متوسط رو به ضعیف بوده ،کاش اینجوری با آدم بازی نمیکردن میگفتن نمیش ...

عزیزم همه چی دست خداست من یه خانمی و دیدم که میگفت ۴ تا جنین با گرید cانتقال داده حامله شد اونم دوقلو....شمام حتما شانستو امتحان کن و حتما هم بگو قبل انتقال برات هچینگ کنن جینارو خیلی موثره برای جنینای ضعیف...توکل کن به خدا

سلام دوستای گلم همگی نوبید وایی که چقدر دلم برای اون روزایی که پیشتون بودم تنگ شده یادش بخیر ایشا ...

سلام عزیزم 

چقدددر از پیامت حس خوبی گرفتم   

ایشالا بسلامتی فارغ بشی عزیزم 

یعنی میاد روزی ماهم باردار بشیم و یاد این روزا بیفتیم   

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
سلام عزیزم  چقدددر از پیامت حس خوبی گرفتم     ایشالا بسلامتی فارغ بشی عزیزم  ...

قربونت عزیزمثاره حتمن چرا که نه

ادم باردار میشه دقیقا اونروزا یادش میره

ایشالله همگی زود زور باردار میشید و خبرای خوش بارداری میدید بهمون😍😍😍

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم کلینیک میلاد هم هست ، چنتا دکتر داره  من پیش دکتر حمدی میرم .دکتر خوبیه

ببخشید چنتا سوال میخواستم بپرسم

شما 2 3 پریودی ک رفتین براتون آزمایش نوشت؟ 

هزینه کلینیک میلاد چقدر شد؟

سلام عزیزم  5 سال اقدام به بارداری ام ولی حتی بارداری پوچ یا سقط هم نداشتم آزمایش های خودم و ع ...

سلام عزیزم ....مشکلتون فقط مورفولوژی ۲درصد هست؟تو این ۵سال مورفولوژی ۲ بوده اصلا بیشتر نشده؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
مرضی جون من صبح رفتم دستشویی ببخشید لک نارنجی دیدم و دیگه ندیدم برای چی بود و اینکه من شیافمو رکتال ...

عزيزم بالاخره دهانه رحم دستکاری شده، طبيعيه نگران نباش، اگه خدای نکرده خونریزی باشه غیرطبیعی، شیاف رکتال هم عالیه، کاری به علائم نداشته باش، بخدا من دو بار انتقال دادم، بار اول هیچ علامتی نداشتم، منفی شدم، بار دوم با وجود کلی علائم و البته لک لانه گزینی بازم منفی شدم، اما وقتی طبیعی باردار شدم هیییییییچ علامتی نداشتم عزیزم، پس خودتو بزن به بی خیالی و به این چیزها دقت نکن 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون خوبی گلم؟گل پسرت خوبه؟

عزیزم میشه آزمایش همسرم رو ببینی ،قرار بود میکرو کنم همسرم بعد از۶ماه ازمایش داد دیدم یکم بهتر شده ...دیگه منصرف شدم از میکرو .،اماdfiهنوز ۳۶هست 

با این dfi و این مورفولوژی ۴ممکنه طبیعی باردار بشم یا وقتمو هدر ندم برم میکرو؟

ااااااگر بگیره با این dfiسقط نمیشه؟

۶ماه قبل تعداد دومیلیون بود ومورفو یک وdfi۳۶

نمیدونم بعد از ۶ماه با کلی رعایت چرا هنوز ۳۶

یه سوال دیگه اینکه همسر من شغلش جوری هست که ۱۵ساعت کارش نشسته وبا مودم سیستم و نت سروکار داره وتحرک نداره اصلا ....این خیلی روی dfiتاثیر میذار؟

عزیزم همه چی دست خداست من یه خانمی و دیدم که میگفت ۴ تا جنین با گرید cانتقال داده حامله شد اونم دوقل ...

4روزه انتقال دادم منظورم اینکه اگه قراره رشد نکنه انتقال نمیدادن ،همون روز گفتن قابلیت فریز کردن نداره ممکنه ارست کنه