2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046690 بازدید | 684536 پست
عزیزم یه سوال یادم رفت از دکترم بپرسم.رابطه میشه داشته باشیم یا نه

من رابطه داشتم و مشکلی نداره داشتنش...فقط از آخرین سونویی که میشی و بهت اویترل یا اچ سی جی میدن که دو روز بعدش تخمکات آزاد بشه خودشون بهت میگن دیگه رابطه نداشته باش تا روز پانکچر...

عزیز دلم برات آیه الکرسی خوندم انشاالله هر چی از خدا میخای بهترینش رو بهت بده

ممنون عزیزم قربون دل مهربونت برام منم برات یه حمد خوندم انشااله خدا به شما هم حاجت دلتو بده دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه انشااله

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سونوی بعد و که بری اگه تعداد تخمکات زیاد باشه و حتی مشکوک به هایپر باشی بهت میگن...به من از دو ...

سلام عزیزم ممنونم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من رابطه داشتم و مشکلی نداره داشتنش...فقط از آخرین سونویی که میشی و بهت اویترل یا اچ سی جی میدن که د ...

اها.خیلی ممنونم❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیز دلم خوبی؟ آره دیگه زیاد نمیام.اینجا هم بهم استرس میده هم اینکه بی قرار تر میشم. واسه همین ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن،باز هم خدا رو شکر که مرحله تشکیل جنین رو پشت سر گذاشتی ولی واقعا چقدر بی انصاف بودن که این همه راه رفتی و سیکل رو برات شروع نکردن ،توکل کن به خدا انشالله که همه چی به خوبی و خوشی پیش میره،آره واقعا وضع خوزستان خیلی خرابه ،منم گفتم فقط تا مرحله پانکچر پیش میرم ،انتقال رو میزارم برای بعدا،البته ما هنوز جواب آزمایشاتمون رو هم نگرفتیم 😁باید مشاوره ژنتیک بشیم ،دغدغه کرونا از یه طرف،فکر کمیاب بودن دارو از طرف دیگه،دور بودن مسیر،نمیدونم از چند تا درد بنالم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

رفقا سلام

خوشین؟ 

دوستان من یه ماه دیگه انتقال دارم، چند وقت پیشا که از tshدادم عددش ۵.۶ بود، از سه هفته پیش شروع کردم لوو ۵۰ هر روز صبح ناشتا میخوردم، امروز مجدد tshم رو چک کردم و الان شده ۱.۲ که فکر کنم برا انتقال عددش نرماله،الان نمیدونم دوزش رو کمتر کنم بنظرتون؟ 

خواهش 
رفقا سلام خوشین؟  دوستان من یه ماه دیگه انتقال دارم، چند وقت پیشا که از tshدادم عددش ۵.۶ بود، ...

عزيزم حتما زير نظر پزشكت باش و خودت دوز دارو رو اصلا تغيير نده

احتمالا بايد مداوم همين دوز رو مصرف كني.

کاریوتایپ جدا ازاین ازمایشات مینویسن .فک کنم برا همسرتون هم نوشتن .مربوط میشه به کشت کروموزوم .اگه ا ...

اره عزیزم زنگ زدم پرسیدم گفتن جدا از اون ازمایشات هست و اینکه دکتر گفت فقط برا خودت مینویسم برا همسرت بازم نیست

بررسی کروموزومی هست، میخاین تعیین جنسیت کنید یا خدایی نکرده سقط مکرر داشتید؟چون من گوگل زدم نوشته بو ...

نه برا سقط من یدونه سقط تو دو ماهگی داشتم و دو بار ای وی اف ک بتا رفته بالا افت کرده و یه بار طبیعی ک بتا رفته بالا افت کرده ک دکتر زرنانی گفت اینا همه سقط حساب میشه و میشه ۴ تا سقط باید ازمایش ژنتیک بدی

نه برا سقط من یدونه سقط تو دو ماهگی داشتم و دو بار ای وی اف ک بتا رفته بالا افت کرده و یه بار طبیعی ...

بخاطر همین سقطا برات کاریوتایپ نوشته 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزيزم حتما زير نظر پزشكت باش و خودت دوز دارو رو اصلا تغيير نده احتمالا بايد مداوم همين دوز رو مصرف ...

مرسی عزیزم، همین الان از مطب زنان برگشتم اون گفت با همین دوز ادامه بده و اصلا تغییر نده مصرفش رو،گفت تازه رسیدی به نرمال و اکی شدی ولی مصرفش رو قطع نون

خواهش 
چند روزه دوفاستون رو تموم کردی و پریود نشدی؟ منم دو ماه پیش دوفاستون خوردم وقتی تموم کردم بعد از ده ...

۱۱ روزه تموم شده...امروز رفتم دکتر گف تا ۴شنبه اگر نشدی بیا پیشم...علائم پریودی هم دارم کلی هم زعفرون و هل باد خوردم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
میشی با روغن سیاه دانه رو رحمتو ماساژ بده

چرب میکنم بنظرت سیاهدونه عسلم بخورم؟تاثیر داره؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...