2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
اصلا نگران نباش ، چله حدیث کسا رو بخون و به نی نی استرس نده ، ان شاالله دوباره میری سونو خیالت راحت ...

رها جون شما علائن داشتی بعد انتقال؟ 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزیزم هنوز برای فریز نرفتم اطلاع ندارم

عزیز من امروز روز 8 سیکلم و دارم داروهای قبل از تخمک کشی رو استفاده می کنم، شکمم خیلی درد می کنه و نفخ شدید دارم و حجم ادرارم کم شده، شما هم قبل از عمل اینجوری شدین؟ چکار کنم؟ رژیم پروتئین هم استفاده می کنم ولی انگار نه انگار

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی

من بعد از سه انتقال منفی  و به دنبال طبیعی بودن تمام آزمایشات تکمیلی قراره هفته آینده هیستروسکوپی بشم.

واقعا نمی دونم باید دعا کنم یه مشکلی پیدا بشه یا دعا کنم هیچ مشکلی نباشه🥴

مرسی که جواب دادین😘😘😘 اخه تا حالا دوبار الکی هیستروسکوپی شدم با خراش آندومتر فقط برای افزایش شان ...

درکت میکنم زیاد وقت نمیگیره این مراحل ولی روحی خسته میکنه ادمو وقتی تکرار میشه 

اما نگران نباش پولیپتو بردار شاید قبلیا برا همین نگرفته 

من پولیپ داشتم ولی تو سونو نشون نمیداد یکم که بزرگ شد بعد نشون داد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
مرسی از دعای شما انشاالله بله اولین باره با ایشون پانکچر میشم  همسرتون آزواسپرم؟؟؟

بله ازواسپرمه منم فردا میام مطب انشالله شما بادست پربیای به حق فاطمه ی زهرا

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍
ممنونم از جوابت من تا انتقالم يک ماهي فرصت دارم فعلا رژيم کتو گرفتم اميدوارم تا اون موقع لاغر کنم

قربونت عزیزم، ان شاء الله جواب میگیری 

فقط مراقب باش تحت نظر کارشناس تغذیه باشی تا یه وقت کمبود نگیره بدنت و به موقع مکمل های مناسب بهت بده

فعلا علی الحساب فولیک اسید رو فراموش نکن

سلام عزیزم..ممنون گلم.خودت خوبی؟گل پسرت خوبه؟ اره واقعا ..زینب جون باورت نمیشه هنوز میترسم بعضی غذا ...

عزیزم ماشاالله، پسرت قد بلنده، وزنش هم خوب بوده با اون وباری که داشتی

می بینم که هنوز هم جنبوری شیر زن بازی داری در میاری😢😢😢😢

چند تا پست هات رو جسته گریخته خوندم، دلم کباب شد برات

فقط میتونم بگم خدا صبر و قوت بهت بده

سلام دوستان کسی تازگی پیش دکتر حسام دانش اموز رفته برای اکو‌قلب جنین؟ هنوز کلینیک صدر تو ولیعصر هستن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم من تو بارداری دو دفعه اونجا رفتم و خیلی از دکتر راضی بودم، الان اطلاع ندارم هنوز هست یا نه، به نظرم زنگ بزن و از همون کلینیک بپرس

الان به شماره اونجا دسترسی ندارم ولی اگر تو نت پیدا نکردی فردا برات میگردم تو خونه تا پیدا کنم

رها جون شما علائن داشتی بعد انتقال؟ 

شما علائمی دارین؟من بعضی وقتا یادم میره انتقال داشتم بعضی وقتا هم فکرای منفی میاد.فقط ترشحاتم زیاد شده معذرت میخام سفید و غلیظه وگرنه هیچ علایمی ندارم

مرضی جون من دوتا جنین ۴ روزه انتقال دادم خداروشکرم گفت خیلی عالیه حالا می خوام بدونم از کی ایشالا شر ...

مامان ماهک انتقال دادی شما؟ مبارک باشه انشاالله این بار مثبت میشی😍😍😍 مرکزی که من میرم تازه شروع کردن مجدد دارم ال دی میخورم اگه خدا بخواد انتقالم میفته مرداد

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ساراجونم‌مبارکه‌قدم‌نورسیدت انشالله‌صدسال‌سایت‌بالاسر‌بچهات‌باشه وموفقیت‌هاشون‌ببینی‌وبهشون‌افتخار ...

قربون محبتت عزیزم💚💚

باشه عزیزم.ممنون.سعیمو میکنم

الهی همه منتظرها به زودی زود دامنشون سبز بشه و دلشون شاد..آمین 🙏🏻

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم ماشاالله، پسرت قد بلنده، وزنش هم خوب بوده با اون وباری که داشتی می بینم که هنوز هم جنبوری شیر ...

ممنون گلم ❤ اره بس که خنگم و ساده !

دعا کن واسم زینب جون.اوضاع روحیم اصلا خوب نیست .

بچه هاا سمنو خوبه بعد انتقال؟

من یه هفته اول انتقالم سمنو خوردم..به نظرم خوبه.شیرینیش که طبیعیه و سرشار از ویتامینهای گروه ب که واسه جنین مفیده