2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
به نظر خودمم که تا چهارشنبه هفته دیگه خیلی دیره گفته بیا،یعنی تو این مدت تا چهارشنبه دیگه فولیکولا ک ...

فکر نمیکنم چون فولیکول از ۱۸ تا ۲۴ خوبه...برا تو هم تا اون موقع سایزش به ۲۰ ۲۱ میرسه نه بیشتر چون من یادم دفعه اول که هشتم بود رفتم سایزشون ۱۰ ۱۲ بود روز ۱۰ دوباره رفتم شده بود ۱۵ ۱۶ روز ۱۱ رفتم گفتن فولیات در حد ۱۷ ۱۸ و ۲۰ هستن همون روز ۱۱ hcg رو زدم و ۱۳ پری رفتم پانکچر

اینم باید در نظر بگیری که دز داروت چقدره من دز داروم زیاد بود روزی دوتا گونال با یکی اچ ام جی برا همین زود جواب داد ک اصلا خوب نیست داغون شد تخمدانم از درد...

شما داروهات چیه؟؟؟

بالا هم گفتم نگران آزاد شدن تخمکات نباش چون تا وقتی hcgنزنی آزاد نمیشن عزیزم دکترتم بی تجربه نیست مطمئن باش با توجه به دز داروت میدونه اون موقع فولی بالغ میشه

اتفاقا به نظرم باید روز پانکچر تا ۱۵ ۱۶ پری طول بکشه مال من خیلی زود بود خود مشاورهای مرکزم میگفتن سیکل خیلی کوتاه خوب نیست...سیکلی که ۱۵ ۱۶ روزست متعادله میدونی چرا چون برا تخمک گذاری عادی هم تخمک خانما روز 16معمولا آزاد میشه نه ۱۳

الانم انقدر بهش فکر نکن هرچی فکر کنیا بدتر درگیری ذهنی پیدا میکنی اصلا برات خوب نیست بسپر بخدا خودش حلش میکنه عزیزم...

مایع آزاد شده که میگید یعنی تخمکا آزاد میشه و هدر میره درسته؟

اره فکر کنم.برا من چندبار دیده شد

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که هر چه زودتر به مراد دلت برسی و دلت شاد بشه  انشالله که خدا به ماهها چند تا نی نی تو ...

ممنون عزیز دلم انشالله توهم سالم بچت بغل بگیری و سالیان زیر سایه پدرو مادر بمونن عزیزم.خوشیاتون مستدام.سایتون پایدار.عمرتون برقرار عزیز دلم

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
خواهش می کنم گلی😍😍😍😍 بله همین انتقالم بود، اولین و آخرین انتقال از این به بعد هم فقط سعی کن به ...

ممنون عزیز دله من.انشالله خدا سایتون بالا سر گل پسرت نگهداره و بخوشی وسلامتی موفقیتاشو ببینی.انشالله منم ماه دیگه خبر بارداریمو بدم پایان خوش برای ای انتظار طولانیم باشه

الهی فدات بشم .مرسی بابت دعای قشنگت .انشاء الله هرچه زودتر به مراد دلت برسی ودلت شاد بشه واشک شوق از ...

الهی امین.هممون انشالله عزیز دلی

آخی عزیزمم. انشالله زود نتیجه بگیری فقط واسه مراقبت بارداری بری پیش دکتر😘

مرسی از دعات انشالله خدا از دهنت بشنوه

انشالله شمام بیای اینجا بهمون خبر مادرشدنتو بدی کلی خوشحال مون کنی مثل بقیه دوستان

نه عزیزم تخمک رو کشیدم جنین فریز دارم ک باید انتقال بدم حالا نمیدونم این دفعه انتقال میدن یا ی دوره ...

خواهش میشه...اتفاقا منم برا ۵ ام وقت دارم رویان...احتمالا به منم یه دوره ال دی میدن چون بچه ها میگن رویان معمولا اینطوریه سیکل انتقالش

شما کدوم مرکز میری عزیزم؟

مایع آزاد شده که میگید یعنی تخمکا آزاد میشه و هدر میره درسته؟

مایع آزاد یعنی تعداد تخمکات خیلی زیاده دیگه حتما هایپر شدی از بس تعداد فولیکولات بالاست...

منم هایپر شدییییید شدم شکمم پر شده بود از مایع آزاد قبل تخمک کشی پس یعنی فولیکولم آزاد شده بود؟؟؟؟!!!!!!

اگه اینطوریه چجوری از من اینهمه تخمک گرفتن؟؟؟

من دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم انقدر استرس نداشته باش برات خوب نیست اصلا    

فکر کنم هایپر میشیا....آخه برات ۶ تا آمپول تو یه روز نوشته     ولی هایپر شدن بدم نیستا حد ...

میدونی هیستروسکوپی کردم و خراش دادم حیفم میاد دکترمم میگه تو این سن هایپرنمیشی ۳۹ سالمه بنظرت به سن ربطی داره

نمی دونم والا یه بار درمانگاه برام زد یه بار خودم هردوبار درد گرفت ولی سمت راست درد نمیگیره.فقط دارم ...

برای من دور ناف اصلا درد نداشت. بازوم درد میگرفت ولی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
میدونی هیستروسکوپی کردم و خراش دادم حیفم میاد دکترمم میگه تو این سن هایپرنمیشی ۳۹ سالمه بنظرت به سن ...

آره خب سنم خیلی مهمه چون آدم هرچی سنش بالاتر میره ذخیره تخمدانش میاد پایین تر احتمال هایپر شدن کمه...

موقع سونو بهت نگفت تقریبا چندتا فولیکول داری؟