2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046773 بازدید | 684548 پست
سلام بچه‌ها.خوبین؟ بچه‌ها توی این فصل بنظرتون میتونم به پیدا کنم؟؟؟؟؟

سلام عزیزم هر میوه ای نتونستی پیدا کنی برو تجریش هست 

چند تا سایت هم هست میفرستم میوه فروشی رو نمیدونم خیلی وقته نرفتم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام به همه من الان رفتم دستشویی خیلی خیلی معذرت می خوام احساس کردم یه چیز داغ افتاد میشه جنین باشه؟ یا شیاف بوده البته شیاف و ساعت ۸/۵ گذاشتن برام

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت مامان مهربون😍😍 خداروشکر خوبیم چرا دوبار اکو دادی زینب جون؟؟ این پروتکل جدید به خاطر کرون ...

چون اون موقع کرونا نبود 

اکو اول رو برای رد مشکلات ماژور دادم 

و اکوی دوم برای رد وجود مشکلات مینور و کوچیک 

خدا  رو شکر همه چی عالی بود ولی دکتر گفته بود یک ماه بعد از تولد هم ببرن چک آپ که دیگه کرونا اومد و تو ویزیت های اطفال هم همه چی خوب بود دیگه نبردمش

عزیزم شما هم الان اگر همه چی خوب بوده اصلا نیاز نیست بری چون خیلی بیماری موزی هست برای هر جفتتون خطر داره

ان شاالله که به سلامتی بقیه این دوران رو طی کنی 😍 😍 😍 😍 

سلام به همه من الان رفتم دستشویی خیلی خیلی معذرت می خوام احساس کردم یه چیز داغ افتاد میشه جنین باشه؟ ...

ماهک جون جنین که دیده نمیشه  

به خاطر اسپکلوم ترشحات دهانه رحم تا دو سه روز طبیعیه  یا شیاف بوده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنون عزیز دلم ک جواب دادی.فدات بشم.اینا همین انتقالت بود ک مثبت شد؟ینی منم امیدوارباشم.وایی خودا.چق ...

خواهش می کنم گلی😍😍😍😍

بله همین انتقالم بود، اولین و آخرین انتقال

از این به بعد هم فقط سعی کن به چیزای خوب خوب فکر کنی 

ان شاالله به زودی خبر خوش مادر شدنت رو اینجا بگی

جدی میگی خیلی ترسیدم 

نه منم تا دوروز اینطوری بودم به خاطر اسپکلوم بیشتر 

سلام عزیزم هر میوه ای نتونستی پیدا کنی برو تجریش هست  چند تا سایت هم هست میفرستم میوه فروشی رو ...

عزیزدلمی.من شیرازم

توی هفت ماه هرروز صبح باید به میوه به سوره یاسین خوند و ناشتا خوردش.توی کتاب ریحانه بهشتی خوندم.اما الان نمی‌دونم میتونم پیدا کنم یا نه.غصم گرفته

سلاامم بچه‌هاا میشه دوباره جواب منو بدین🙁خیر ببینین انشالا من جنینارو فریز کردم منتظر پری دوم بودم ...

عزیزم اگه بعد از ساعت ۴ بعد ازظهر  پریود بشی روز بعدش روز اول حساب میشه ❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام عزیزم.نه.بی بی چک گذاشتم منفی شد دیگه آزمایش نرفتم.الانم روز چهارم پری هستم. متأسفانه دومین ان ...

عزیزم انشالله قسمت بهتری واست رقم بخوره و بیای اینجا بگی طبیعی باردار شدی 🤲🤲❤❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
سلام بچه‌ها.خوبین؟ بچه‌ها توی این فصل بنظرتون میتونم به پیدا کنم؟؟؟؟؟

آره عزیزم 

عزیزدلمی.من شیرازم توی هفت ماه هرروز صبح باید به میوه به سوره یاسین خوند و ناشتا خوردش.توی کتاب ریح ...

آخه 😍

واسه چی خوبه ؟ 

بگرد باید باشه تا دوهفته پیش مامانم میگرفت خشک میکرد واسه چایی الان نمیدونم هست یا نه تو نت هم بزن اینترنتی فکر کنم بتونی پیدا کنی 

مرسی گفتم افتاد تموم شد 

نه بابا 😂😂

الهی فدای تو دوست عزیزو مهربون بشم چقد اتفاقی این پستو دیدم اشک تو چشام اومد.الهی خدا ارزوهاتو به به ...

الهی فدات بشم .مرسی بابت دعای قشنگت .انشاء الله هرچه زودتر به مراد دلت برسی ودلت شاد بشه واشک شوق ازچشات جاری بشه