2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
گلم اگر تغذیه خوب دارین هیچ وقت لازم نیست ولی شما چون سابقه کم خونی شدید قبلی داشتی حتما باید مصرف ...

زینب جون عزیزم.شما درمورد امپول دکاپتیل د قرص اسپرین و ال دی قبل انتقال اطلاعی نداری.که خوبه؟بده.؟احتمال موفقیت چقدره.؟یکم نگرانم.نمیخوام بهش فکر کنمآ ولی دست خودم نیست

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم سینال اف می زنم، یعنی زیاد تاثیری رو کیفیت تخمک نداره؟ دکتر برام گونال ننوشته

عزیزم بدن آدما با هم متفاوته...من انقدر دارو در طی این دو سال استفاده کردم بدنم دیگه به هر دارویی جواب نمیده درصورتی که اون اوایل که تازه شروع به درمان کردم  تو شهرستان بدنم عالی جواب میداد...

یه خانوم دیگه همزمان با من تو رویان با سینال هایپر شده بود میخواستن براش پانکچر کنن درصورتی ک پانکچر من کنسل شد پس یعنی بدنش خوب جواب داده بود به سینال

شمام دل نگران نباش انشالله تخمکای خوبی از میگیرن امیدت بخدا باشه...

ببخشید باران جون میتونم بدونم کارتون چیه؟ میخوام بدونم در چه حد تحرک دارین؟  مثلا از منزلتون ت ...

اداری هستم.هشت ساعت پشت میز میشینم.هرچند دقیقه یه بار راه میرم ک نشستن زیاد بهم فشار نیاره.پله رو سعی میکردم زیاد استفاده نکنم اما خوب اینجوری هم نبود که اصلا از پله بالا پایین نشم.مسیرم تا خونه نیم ساعت ۴۰ دقیقه است.فعالیت سبک واسه خونرسانی به رحم بد نیست.سنگین باشه خوب نیست.

درکل به جز سه روز انتقال تا الان نیاز نشد مرخصی بگیرم.بازهم بستگی به شرایط داره.دکتر به من گفت نیاز به استراحت نداری

عزیزم بدن آدما با هم متفاوته...من انقدر دارو در طی این دو سال استفاده کردم بدنم دیگه به هر دارویی جو ...

ممنون عزیزم، یا خدا

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اداری هستم.هشت ساعت پشت میز میشینم.هرچند دقیقه یه بار راه میرم ک نشستن زیاد بهم فشار نیاره.پله رو سع ...

عزیزم شما مثبت شده انتقالت؟

بعداز ۱۲سااال.خدا این معجزه رو تو دلم گذاشته توروخدا برا سالم بغل بگیرمش دعا کنید.۱۶تیرماه روز موعدم بی بی مثبت شد.و۳روز بعدآزمایش۱۱۷۵بود.الهی شکرت.خدایا نگهدارش باش. خدایا شکرت که خوش آهنگترین صدای عمرم صدای قلب جوجمونو شنیدیم. درتاریخ1400،5،10خدایاشکرت.خودت نگهدار باش. خدایا بازم هزااااران بار شکرت در تاریخ 1400،6،16دوباره دیدمش واسه غربالگری. که دست‌وپا کوچولوش تکون میداد. دلم رفت برا جانه مادر. غربالگری عالی بود واحتمال زیاد پسر هستی عشق مامان. بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدنتم. خدا شکرت که معجزه ی زندگیمو درتاریخ 22اسفندسالم و سلامت گذاشتی بغلمون.خدا این شیرینی و این لذت بی پایان رو برای همه منتظرا قرار بده.و جوجه ما وهم درکنارمامان باباش زیرسایه ی خودت حفظ کن وهمیشه حافظ‌ باش. الهی. بینهایت شکرت. 
آره گلم فقط سمت چپ و راست باید بزنی نگران درد هم نباش اهمیتی نداره

زینب جون خوبی عزیزم؟گل پسر خوبه؟ 

عزیزم شما موقع بارداری ازمایش سلفری و اکوقلب جنین انجام دادید؟ من ۶ ماهم شد انجام ندادم.اخه یه مدت دکترم نبود رفتم یه دکتر دیگه.گف نیاز نیس انجام بدی
همش باخودم فکر میکنم نکنه کم کاری کرده باشم

آره گلم فقط سمت چپ و راست باید بزنی نگران درد هم نباش اهمیتی نداره

ممنونم عزیزدلم❤❤❤❤

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اره عزیزم.دی ماه انتقال دادم

اخی بسلامتی و دلخوش عزیزم.انشالله سالم بغلش بگیری مشکلتون چی بود؟

اداری هستم.هشت ساعت پشت میز میشینم.هرچند دقیقه یه بار راه میرم ک نشستن زیاد بهم فشار نیاره.پله رو سع ...

مرسی که انقد روحیه میدی بهمون

خدا نی نیت رو حفظ کنه

دکترت کی بود و کدوم مرکز بودین؟

خواهش 
من اگه جای شما باشم یدونه انتقال میدم  قبلش بگی بهت میگن  که نی رو باز کردن چند تا جنین خ ...

جنین هامو تک تک گفت فریز کردن هر جنین داخل یک نی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود